Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη «φάκα» σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε περιοχές της Ηλείας

Στη «φάκα» σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε περιοχές της Ηλείας

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, οι συλληφθέντες είχαν διακινήσει τους τρεις τελευταίους μήνες περισσότερα από έξι κιλά κάνναβης

Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε περιοχές της Ηλείας, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, συλλαμβάνοντας τρία άτομα, ηλικίας 58 και 53 και 42 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχηγικό ρόλο στην σπείρα είχε ο 58χρονος, ο οποίος πραγματοποιούσε τη διακίνηση, ενώ ο 53χρονος είχε αποθηκευτικό χώρο, όπου έκρυβαν τις ναρκωτικές ουσίες.

Όσον αφορά τον 42χρονο, αυτός ήταν, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο προμηθευτής των ναρκωτικών, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα προμήθευε τους συνεργούς του με ποσότητες κάνναβης.

Επίσης, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, οι συλληφθέντες είχαν διακινήσει τους τρεις τελευταίους μήνες περισσότερα από έξι κιλά κάνναβης.

Στο μεταξύ, σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν περίπου ένα κιλό κάνναβης, μία μηχανική ζυγαριά, νάιλον συσκευασίες και μία συσκευή για τη θερμοκόλλησή τους, το χρηματικό ποσό των 12.650 ευρώ κ.ά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024