Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ο «Φοίβος» επιμένει με καταιγίδες και χιόνια

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ο «Φοίβος» επιμένει με καταιγίδες και χιόνια

Την Παρασκευή θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, από τις πρωινές ώρες στη δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια

Με έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζει το πέρασμά του από την χώρα ο «Φοίβος», σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Την Παρασκευή θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, από τις πρωινές ώρες στη δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια. Γρήγορα θα επεκταθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου Αιγαίου και από το μεσημέρι θα καλύψουν και την υπόλοιπη νησιωτική χώρα.

Το Σάββατο, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Απο τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Χιονοπτώσεις, κατά τόπους πυκνές, θα σημειωθούν την Παρασκευή στα ορεινά και τα ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Μακεδονίας.

Αναμένονται θυελλώδεις νότιοι άνεμοι, που η ένταση τους θα φθάνει τα 8 μποφόρ και στο Αιγαίο την Παρασκευή τοπικά τα 9 μποφόρ.

Μεσσηνία: Νεροποντή εγκλώβισε εννέα άτομα

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο 9 άτομα που εγκλωβίστηκαν σε πρόχειρο κτίσμα στην περιοχή Τρίοδος Μεσσηνίας, κατά τη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης.

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, στο σημείο επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με ερπυστριοφόρο όχημα.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024