Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαπέτρου: «Φέτος είμαι καλύτερος…»

Παπαπέτρου: «Φέτος είμαι καλύτερος…»

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για όλα σε ιστοσελίδα του Ισραήλ

Συνέντευξη σε μια από τις μεγαλύτερες Ισραηλινές ιστοσελίδες παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο περιθώριο της παρουσίας του στο Τελ Αβίβ για το παιχνίδι με τη Μακάμπι.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για τον Πιτίνο, τον Σφαιρόπουλο, αλλά και την απόφασή του να αφήσει τον Ολυμπιακό και να πάει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο φόργουορντ των πράσινων στην ιστοσελίδα «Walla»:

-Για τον Ρικ Πιτίνο: «Είναι πολύ διαφορετικός άνθρωπος. Έχει μια ισχυρή προσωπικότητα που καθορίζει το ποιος είναι και όσα έχει πετύχει. Πάντα σε κάνει να καταλάβεις πόσο ικανοποιημένος ή απογοητευμένος είναι από εσάς. Φέρνει πράγματα που οι Ευρωπαίοι προπονητές δεν χρησιμοποιούν συχνά. Είναι διαφορετικό το στυλ του. Όμως, πιστεύω πως θα είμαστε καλά μόλις το συνηθίσουμε».

-Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που θα βρει απέναντί του ως προπονητή της Μακάμπι: «Είναι κάπως περίεργο, περάσαμε τέσσερα χρόνια μαζί, τώρα τον προσέλαβε η Μακάμπι. Του εύχομαι τύχη. Τώρα είμαστε αντίπαλοι και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζω».

-Για το αν έχει αλλάξει ο ίδιος στον Παναθηναϊκό και τη φόρμα της ομάδας: «Προσωπικά θεωρώ πως φέτος είμαι καλύτερος. Νιώθω καλά με την ομάδα και αποδίδω καλύτερα. Όμως, δεν έχω εξήγηση για τη διαφορετική εικόνα της ομάδας εντός και εκτός έδρας. Ίσως είναι ψυχολογικό το θέμα. Είναι δύσκολο να μας νικήσουν στην έδρα μας. Πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία και εκτός. Στο Κάουνας παίξαμε καλά, ήμασταν μέσα στο κάδρο, είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά στα τελευταία λεπτά τα θαλασσώσαμε και απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας».

-Για τον Ντέιβιντ Μπλατ και τον Τσάβι Πασκουάλ: «Μίλησα με τον Μπλατ, ο οποίος είναι εξαιρετικός προπονητής και βλέπω πόσο καλή δουλειά κάνει στον Ολυμπιακό. Δεν έφυγα εξαιτίας του. Μάλιστα, του είχα πει πως θα το σκεφτώ ξανά, αφού πήγε στην ομάδα. Όμως, ο Τσάβι Πασκουάλ μου μίλησε και μου εξήγησε τι περιμένει από εμένα και τι ρόλο θα είχα. Ήθελα να κάνω αυτό το βήμα και να βγω από τη… ζώνη ασφαλείας, να χτίσω ξανά την αυτοπεποίθησή μου. Αυτό έκανα».

-Για την επιστροφή στο ΣΕΦ: «Γνωρίζω πως ο κόσμος είναι νευριασμένος με την επιλογή μου, αλλά δεν με ξέρουν. Δεν γνωρίζουν τις συνθήκες και τις περιστάσεις. Άκουγα τι γινόταν στο παιχνίδι. Ήταν 10 χιλιάδες άνθρωποι που έλεγαν το ίδιο πράγμα και φώναζαν».

-Για τον τραυματισμό του Νίκου Παππά: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Ξέρω πόσο αγαπάει το παιχνίδι και θα περάσουμε μια δύσκολη περίοδο τώρα. Όμως, θα είμαστε μαζί του. Δεν είναι εύκολο να γυρίσεις από μια τέτοια ατυχία, αλλά πρέπει να δούμε την μεγάλη εικόνα».

-Για το Final Four της Αθήνας: «Είναι κάτι που απέχει πολύ. Όμως, προφανώς, θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία γα εμάς. Έχω παίξει σε δύο τελικούς με τον Ολυμπιακό. Στον πρώτο χάσαμε στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ και στον δεύτερο στην Πόλη από τη Φενέρ. Καταλαβαίνω τη σημασία της έδρας. Σίγουρα, θα πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, αν βρεθούμε εκεί. Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε το τελευταίο του Final Four το 2007 και το πήρε. Τότε δεν είχα πάει στα ματς».

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024