Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Καρφιά» Καμμένου περί Σόρος

«Καρφιά» Καμμένου περί Σόρος

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σχολίασε σε έντονους τόνους τη συνάντηση του Ζόραν Ζάεφ με τον Τζορτζ Σόρος

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σχολίασε σε έντονους τόνους τη συνάντηση του Ζόραν Ζάεφ με τον Τζορτζ Σόρος στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

«Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ….Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν Έλληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα..» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Σε προηγούμενο tweet o κ. Καμμένος άφησε αιχμές για τις χρηματοδοτήσεις που βοηθούν «να αλλάξουν συνειδήσεις», σχολιάζοντας τη συνάντηση Σόρος – Ζάεφ. «Όσοι μιλούμε, απειλούμαστε με δίκες…τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ» ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας επιχειρεί να εμπλέξει τον μεγαλοεπιχειρηματία Τζορτζ Σόρος στο ζήτημα της διευθέτησης του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.

Το όνομα του κ. Σόρος είχε προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση σε υπουργικό συμβούλιο, η οποία μάλιστα οδήγησε στην παραίτηση τον πρώην υπουργό Εξωτερικών.

Πληροφορίες τότε ανέφεραν ότι ο Π. Καμμένος είχε κάνει λόγο στο υπουργικό για χρηματοδότηση 50 εκατ. ευρώ του Σόρος προς την κυβέρνηση, όμως στη συνέχεια ο ίδιος το διέψευσε.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024