ΗΠΑ: Σύλληψη νοσηλευτή που άφησε έγκυο γυναίκα σε κώμα
Η γυναίκα, που είναι σε κώμα εδώ και μια δεκαετία, γέννησε στις 29 Δεκεμβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι, μολονότι κανένας δεν γνώριζε έως ότου ξεκίνησε ο τοκετός ότι ήταν έγκυος.
Οι αστυνομικές αρχές του Φοίνιξ, στην Αριζόνα, συνέλαβαν έναν νοσηλευτή που πιστεύεται ότι βίασε και άφησε έγκυο μια ασθενή, η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση εδώ και μια δεκαετία.
Η γυναίκα, που δεν κατονομάστηκε από τις αρχές, γέννησε στις 29 Δεκεμβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι, μολονότι κανένας δεν γνώριζε μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε ο τοκετός ότι ήταν έγκυος. Το DNA του παιδιού αυτού διαπιστώθηκε ότι «ταίριαζε» με εκείνο του υπόπτου.
Ο νοσηλευτής Νέιθαν Σάδερλαντ, 36 ετών, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες, μία για σεξουαλική επίθεση και μία για κακοποίηση ευάλωτου ενηλίκου, όπως διευκρίνισε ο αστυνομικός διευθυντής Τόμι Τόμσον σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
«Το μωρό, όπως με διαβεβαιώνουν, είναι καλά», πρόσθεσε.
Μετά το σάλο που ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε αυτή η υπόθεση, ο γενικός διευθυντής της κλινικής, την οποία διαχειρίζεται η εταιρεία Hacienda HealthCare, υπέβαλε την παραίτησή του.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της γυναίκας ανέφερε ότι οι συγγενείς της θα αναλάβουν τη φροντίδα του παιδιού, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.
- Χρόνια αφότου κατάπιε ένα άστρο, αυτή η μαύρη τρύπα συνεχίζει να ρεύεται
- Πακιστάν: Τρομοκρατική επίθεση «καμικάζι» σε τζαμί του Ισλαμαμπάντ αφήνει πίσω της τουλάχιστον 31 νεκρούς
- Σε διαθεσιμότητα για 18 μήνες ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία με απόφαση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ
- Η αγωνία του Λανουά για τη συνέχεια της Super League
- Βόλος: Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία μητέρα τριών ανήλικων παιδιών – Θύμα η 7χρονη κόρη της
- Slopaganda: Από τον «Βασιλιά Τραμπ» στα πιθήκια Ομπάμα ή τον νιχιλιστή πιγκουίνο, η ΑΙ ως εργαλείο προπαγάνδας



