Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συνάντηση Λυμπερόπουλου – Σεγκούρα και το πλάνο για τις Ακαδημίες

Η συνάντηση Λυμπερόπουλου – Σεγκούρα και το πλάνο για τις Ακαδημίες

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επισκέφτηκε για πέντε μέρες τη Βαρκελώνη και συναντήθηκε με τον Πεπ Σεγκούρα, με τους δύο άνδρες να συζητούν διάφορα θέματα με κύριο τις Ακαδημίες της ΑΕΚ.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πριν μερικές μέρες ταξίδεψε στη Βαρκελώνη όπου και ήταν προσκεκλημένος του τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Πεπ Σεγκούρα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έμεινε πέντε μέρες στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, όπου και είχε αρκετές συνομιλίες με τον Σεγκούρα όπου μάλιστα γνωρίζονται από την κοινή θητεία τους στην Ένωση τη σεζόν 2006-07.

Ο Λυμπερόπουλος προσπάθησε και πήρε σημαντικά οφέλη από τη συνάντηση του με τον Σεγκούρα, αλλά και από το γεγονός ότι πάτησε το πόδι του στις εγκαταστάσεις ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων στον κόσμο.

Ο παλαίμαχος επιθετικός των κιτρινόμαυρων έθεσε αρκετά θέματα επί τάπητος και κύριο εξ αυτών ήταν το πλάνο για τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει από τον τζένεραλ μάνατζερ της Μπάρτσα καιτο μοντέλο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, αλλά και τον τρόπο αξιοποίησης των ταλέντων της Masia, προκειμένου να επωφεληθεί και η ΑΕΚ από τη διαδικασία των Ακαδημιών.

Το κλίμα των συζητήσεων μάλιστα ήταν καλό και οι δύο άνδρες αναμένεται να διατηρήσουν επαφές προκειμένου η ΑΕΚ να πάρει οφέλη από από τη λειτουργία ενός τεράστιου brand παγκοσμίως.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024