Η συνάντηση Λυμπερόπουλου – Σεγκούρα και το πλάνο για τις Ακαδημίες

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επισκέφτηκε για πέντε μέρες τη Βαρκελώνη και συναντήθηκε με τον Πεπ Σεγκούρα, με τους δύο άνδρες να συζητούν διάφορα θέματα με κύριο τις Ακαδημίες της ΑΕΚ.
Η συνάντηση Λυμπερόπουλου – Σεγκούρα και το πλάνο για τις Ακαδημίες | in.gr

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πριν μερικές μέρες ταξίδεψε στη Βαρκελώνη όπου και ήταν προσκεκλημένος του τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Πεπ Σεγκούρα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έμεινε πέντε μέρες στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, όπου και είχε αρκετές συνομιλίες με τον Σεγκούρα όπου μάλιστα γνωρίζονται από την κοινή θητεία τους στην Ένωση τη σεζόν 2006-07.

Ο Λυμπερόπουλος προσπάθησε και πήρε σημαντικά οφέλη από τη συνάντηση του με τον Σεγκούρα, αλλά και από το γεγονός ότι πάτησε το πόδι του στις εγκαταστάσεις ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων στον κόσμο.

Ο παλαίμαχος επιθετικός των κιτρινόμαυρων έθεσε αρκετά θέματα επί τάπητος και κύριο εξ αυτών ήταν το πλάνο για τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει από τον τζένεραλ μάνατζερ της Μπάρτσα καιτο μοντέλο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, αλλά και τον τρόπο αξιοποίησης των ταλέντων της Masia, προκειμένου να επωφεληθεί και η ΑΕΚ από τη διαδικασία των Ακαδημιών.

Το κλίμα των συζητήσεων μάλιστα ήταν καλό και οι δύο άνδρες αναμένεται να διατηρήσουν επαφές προκειμένου η ΑΕΚ να πάρει οφέλη από από τη λειτουργία ενός τεράστιου brand παγκοσμίως.

One ChannelΟ νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας