Ουζουνίδης: «Κρατά πολύ την μπάλα ο Μπογέ, πιστεύω θα βοηθήσει»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το ματς με τον Κισσαμικό στο ΟΑΚΑ.
Ουζουνίδης: «Κρατά πολύ την μπάλα ο Μπογέ, πιστεύω θα βοηθήσει» | in.gr

Μετά τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Κισσαμικό, η ΑΕΚ έχει κάνει 12-0 και παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο. Και ο Μαρίνος Ουζουνίδης νιώθει πιο ασφαλής πια. Ο προπονητής της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Ήταν αναμενόμενο και φυσιολογικό να περάσουμε. Κάναμε ένα άσχημο ματς στην Κρήτη.

Εύκολα ή δύσκολα στα δύο παιχνίδια ήμασταν εμείς η καλύτερη ομάδα και θα περνούσαμε. Κάποια μικροπροβλήματα μας ανάγκασαν να δώσουμε ανάσες σε παίκτες καθώς ακολουθεί μια δύσκολη σειρά αγώνων. Στην αρχή ήταν λογικό να έχουμε κάποια θέματα σε συνοχή, αλλά ήρθε γρήγορα το γκολ από τον Γκάλο και ηρέμησαν τα πράγματα. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τον Μπότο, τον Μπογέ μπροστά, ο Σβάρνας πήρε χρόνο. Ήταν ευκαιρία να δοκιμάσω και κάποια άλλα πράγματα. Ο Κισσαμικός είναι μια καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχει πρόβλημα στην κατηγορία του».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος και τι έφταιξε: «Ήταν και θέμα συνοχής και χαλαρότητας. Δεν ήμασταν τόσο σοβαροί. Η σοβαρότητα φαίνεται από την άμυνα. Ήμασταν λίγο χαλαροί, αλλά μπορεί να τύχει και αυτό. Δεν ήμασταν καλοί στην αρχή, αυτή είναι η αλήθεια».

Για την παρουσία του Μπακάκη στο αριστερό άκρο και για τον Μπογέ: «Ο Λούκας έχει πολλά προσόντα, αλλά βάζει περισσότερο άγχος στον εαυτό του, κρατώντας περισσότερο την μπάλα. Είμαι σίγουρος για αυτόν και θα βοηθήσει. Ο Μιχάλης αναγκαστικά έπαιξε καθώς ο Χουλτ είχε ένα μικρό πρόβλημα με τραυματισμό. Ο Μιχάλης είναι ένα παιδί που δίνει λύσεις με την ενέργεια και τη θέλησή του. Δεν ήταν δοκιμή, ήταν περισσότερο για να ξεκουραστεί ο Νίκλας».

One ChannelΟ νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας