Συνεχίζονται αύριο οι επαφές των εκπροσώπων της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.
Στις 10:00 οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για θέματα ενέργειας ενώ στις 11:00 θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις για τη δημόσια διοίκηση.
Σύμφωνα επίσης με τον προγραμματισμό, στις 12.00 το μεσημέρι θα υπάρξουν και επαφές για τις άλλες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, ενώ στις 12:30 το μεσημέρι προβλέπεται να συνεχιστούν οι συζητήσεις για τα χρηματοπιστωτικά ζητήματα και στις 4:30 το απόγευμα οι συναντήσεις για τα δημοσιονομικά.
Τα κλιμάκια αναμένεται να αναχωρήσουν από την Αθήνα μεθαύριο Παρασκευή.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.