Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μυθικός» Τσιτσιπάς πέρασε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν!

«Μυθικός» Τσιτσιπάς πέρασε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν!

Τεράστιος, ανεπανάληπτος, μοναδικός! Μετά τον σπουδαίο Φέντερερ, το παιδί-θαύμα του ελληνικού τένις καθάρισε (με 3-1 σετ) και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγουτ για να προκριθεί στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν! Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τιαφό - Ναδάλ.

Τεράστιος, ανεπανάληπτος, μοναδικός! Μετά τον σπουδαίο Φέντερερ, το παιδί-θαύμα του ελληνικού τένις καθάρισε (με 3-1 σετ) και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγουτ για να προκριθεί στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν! Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τιαφό – Ναδάλ.

Θα είναι ο πρώτος ημιτελικός του σε Grand Slam και εκεί θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ράφαελ Ναδάλ και Φράνσις Τιαφό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκπληκτικός σε ένα ακόμα παιχνίδι διάρκειας 3 ωρών και 14 λεπτών στην Μελβούρνη, που έγινε σε 24 βαθμούς θερμοκρασία, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που επίσης έπαιζε στον πρώτο του προημιτελικό σε Major αλλά στα 30 του χρόνια, φτάνοντας από εννέα νίκες στη σειρά και έχοντας επικρατήσει μέσα στο 2019 των Τζόκοβιτς, Βαβρίνκα και Τσίλιτς, ενώ έχει κατακτήσει και το τουρνουά της Ντόχα.

Για μία ακόμα φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την συμπαράσταση των Ελλήνων ομογενών της Μελβούρνης, που πανηγύρισαν τον ιστορικό θρίαμβο του 20χρονου πρωταθλητής μας.

Τα σετ: (7-5,4-6, 6-4, 7-6).

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024