Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκούραστο απόγευμα στο Τορίνο για Γιουβέντους (vid)

Ξεκούραστο απόγευμα στο Τορίνο για Γιουβέντους (vid)

Η Γιουβέντους ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κιέβο Βερόνα (3-0) και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στην Serie A.

Χωρίς να ανεβάσει ταχύτητα, η πρωταθλήτρια Ιταλίας ξεπέρασε το εμπόδιο της Κιέβο, η οποία είναι στην τελευταία θέση της Serie A επικατώντας με 3-0. Σκόρερ για τους Μπιανκονέρι οι Ντάγκλας Κόστα, Εμρέ Τσαν και Ρουγκάνι.  Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του ιταλικού σούπερ καπ η Γιούβε είχε ένα… χαλαρό βράδυ στη δουλειά.

Μπορεί να μην αγωνίστηκαν πολλοί βασικοί αστέρες  (Μάντζουκιτς, Κουαδράδο, Μπαρτσάλι, Μπονούυσι, Σέζνι, Κεντίρα, Πιάνιτς) όμως η Βέκια Σινιόρα δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στη φανερά πιο αδύναμη Κιέβο.

Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Ντουγκλας Κόστα ( 1-0), στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Εμρέ Τσαν, μετά από όμορφη ενέργεια του Ντιμπάλα έκανε το 2-0 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Ο πρώην κίπερ της ΑΕΚ, Στέφανο Σορεντίνο, έπιασε πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 52ο λεπτό, όμως λίγο πριν το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι έβαλαν και τρίτο γκολ με δράση τον Ρουγκάνι ο οποίος στο 84ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο (89′ Κιν), Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα (76′ Μπετανκούρ), Εμρέ Τσαν, Ρονάλντο, Ντιμπάλα, Μπερναρντέσκι (86′ Σπινατσόλα).

Κιέβο (Ντομένικο Ντι Κάρλο): Σορεντίνο, Ροσετίνι, Τόμοβιτς, Μπάνι, Χετεμάι (61′ Βινιάτο), Ραντοβάνοβιτς, Τζακερίνι, Ντεπάολι (66′ Γιαροζίνσκι), Κιγινέ, Πελισιέ (65′ Στεπίνσκι), Μετζιορίνι.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024