Aιφνίδια και πολύ σύντομη επίσκεψη στο μνημείο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ στην Ουάσινγκτον Πραγματοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς η χώρα τιμά τη μνήμη του αγωνιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, ο Τραμπ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο, στο Νάσιοναλ Μολ, όπου υπάρχει και ένα άγαλμα του Κινγκ, ύψους 9 μέτρων.
Σε μήνυμά του στο Twitter χαρακτήρισε «μεγάλη τιμή» τη δίλεπτη παρουσία του στην τελετή.
Η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου είναι εθνική αργία στις ΗΠΑ, καθώς αυτήν την ημέρα τιμώνται η ζωή και τα επιτεύγματα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ.
«Σήμερα γιορτάζουμε τον Δρ. Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ επειδή προασπίστηκε μια αυταπόδεικτη αλήθεια, τόσο ακριβή για τους Αμερικανούς, ότι ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματός μας ή τον τόπο γέννησής μας, όλοι μας δημιουργηθήκαμε ίσοι από τον Θεό» έγραψε σε άλλο μήνυμά του.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.