Ο Μαρσέλο δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Σεβίλλη και ραδιοφωνικός σταθμός της Μαδρίτης υποστήριξε πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός έμεινε στον πάγκο λόγω κιλών. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες ο προπονητής της «βασίλισσας», Σαντιάγκο Σολάρι αποφάσισε ν’ αφήσει εκτός βασικής εντεκάδας τον Μαρσέλο, γιατί ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει πάρει κιλά.
Πάντα με βάση τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το ιατρικό επιτελείο του ισπανικού συλλόγου συμβούλευσε τον Σολάρι να μην χρησιμοποιήσει τον Μαρσέλο αν δεν χάσει κιλά ο Βραζιλιάνος μπακ και όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον τον επόμενο αγώνα των μερένχες, για να δουν αν ο Μαρσέλο θα επιστρέψει στην αρχική εντεκάδα της ομάδας του ή θα μείνει ξανά στον πάγκο.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.