Αυτός θα είναι ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στους «8» του Australian Open
Ο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Australian Open
Με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.
Ο Ισπανός, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.24 της παγκόσμιας κατάταξης απέκλεισε τον Κροάτη Μαρίν Τσίλιτς με 3-2 σετ και θα βρεθεί στον δρόμο του Έλληνα τενίστα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μέσα στο 2019, καθώς μετρά 9 νίκες σε ισάριθμα ματς. Κατέκτησε τον τίτλο στην Ντόχα, όπου νίκησε μεταξύ άλλων τους Τζόκοβιτς Βαβρίνκα και Μπέρντιχ.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]
- Europa League: Προβάδισμα πρόκρισης για Γκενκ (1-0) και Φερεντσβάρος
- Τσέλιε – ΑΕΚ 0-4: Σάρωσε στην Σλοβενία και προκρίνεται…
- Ιράν: Η χώρα δεν θέλει πλέον να της «επιβάλουν» τον πόλεμο
- Οι Γάλλοι φουλάρουν βενζίνη στην Ισπανία και οι Γερμανοί στη… Γαλλία
- Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Βιρτζίνια: Το FBI αντιμετωπίζει την επίθεση ως «τρομοκρατική ενέργεια»



