Ήδη από τη 1 το μεσημέρι πολίτες έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος ενώ η προσέλευση συνεχίζεται και αναμένεται να κορυφωθεί από τώρα και στη συνέχεια.
Πολίτες κρατώντας ελληνικές σημαίες έχουν μαζευτεί το Σύνταγμα, όπου διοργανώνεται η μαζική διαδήλωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι η συμμετοχή στο συλλαλητήριο θα ξεπεράσει εκείνη της συγκέντρωσης που είχε πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας τον περασμένο Φεβρουάριο. Κάνουν λόγο για μετακίνηση 150.000-200.000 διαδηλωτών, με τουλάχιστον 3.000 πούλμαν.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30