Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν ζαλίζεται στην κορυφή η Λίβερπουλ, 4-3 την Κρίσταλ Πάλας

Δεν ζαλίζεται στην κορυφή η Λίβερπουλ, 4-3 την Κρίσταλ Πάλας

Για 65 λεπτά η Κρίσταλ Πάλας έδειχνε ικανή να κρατήσει τη Λίβερπουλ μακριά από τη νίκη, ωστόσο τα γκολ των Σαλάχ στο 75' και Μανέ στο 90+3' έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Μείωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μέιερ

Η Λίβερπουλ «καρδιοχτύπησε» για περίπου μία ώρα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 4-3 και να αυξήσει εκ νέου τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι στους 7 βαθμούς.

Οι «αετοί» πάγωσαν το Άνφιλντ στο 34ο λεπτό, με τον Τάουνσεντ να κάνει το 0-1 με ωραίο πλασέ μέσα στην μεγάλη περιοχή των «κόκκινων», αποτέλεσμα το οποίο έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Η Λίβερπουλ μπήκε αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, και το έκανε. Πρώτα ο Σαλάχ στο 46′ και εν συνεχεία ο Φιρμίνιο στο 53′ έφεραν τούμπα το παιχνίδι και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προηγήθηκε με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης στο 65′ με κεφαλιά του Τόμκινς. Στο 75′ ο Σαλάχ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα του, ενώ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μανέ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση, «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη για τη Λίβερπουλ. Ο Μέιερ μείωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σε 4-3 για την Πάλας.

Έτσι, η Λίβερπουλ έφτασε τους 60 βαθμούς, 7 περισσότερους από τη Σίτι που αγωνίζεται αύριο. Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας παρέμεινε στην 14η θέση με 22 βαθμούς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 2-1

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να τα… χρειάστηκαν στο τέλος, ωστόσο έφτασαν στη νίκη κόντρα στην Μπράιτον εντός έδρας με 2-1, πετυχαίνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις με τον Σόλσκιερ στον πάγκο.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Πολ Πογκμπά στο 27ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μάρκους Ράσφορντ με εξαιρετικό τελείωμα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η Γιουνάιτεντ ήταν κυρίαρχη και στο δεύτερο ημίχρονο, δίχως να καταφέρει όμως να φτάσει σε τρίτο γκολ. Αντιθέτως, κόντρα στη ροή του αγώνα η Μπράιτον μείωσε σε 2-1 στο 72ο λεπτό με τον Γκρος, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σόλσκιερ, ανέβηκε στην 5η θέση ξεπερνώντας την Άρσεναλ (αγωνίζεται αυτή την ώρα με την Τσέλσι), φτάνοντας τους 44 βαθμούς. Από την άλλη η Μπράιτον παρέμεινε στην 13η θέση με 26 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 4-3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 2-1

Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ 2-0

Σαουθάμπτον – Έβερτον 2-1

Νιουκάστλ – Κάρντιφ 3-0

Γουότφορντ – Μπέρνλι 0-0

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024