Ο Μπιλ Γκέιτς περιμένει υπομονετικά στην ουρά για ένα μπέργκερ
Μπορεί να είσαι εκατομμυριούχος, να έχεις συνηθίσει να τρως στα καλύτερα μαγαζιά του κόσμου, όμως είναι γνωστό ότι τίποτα δεν μπορεί να κερδίσει την αγνή απόλαυση ενός μπέργκερ
Μπορεί να είσαι εκατομμυριούχος, να έχεις συνηθίσει να τρως στα καλύτερα μαγαζιά του κόσμου, όμως είναι γνωστό ότι τίποτα δεν μπορεί να κερδίσει την αγνή απόλαυση ενός μπέργκερ!
Ωστόσο είναι γνωστό πως το μπέργκερ δεν έχει την ίδια γεύση άμα δεν… τηρήσεις ολόκληρο το τελετουργικό του.
Δηλαδή να περιμένεις στην ουρά, να παραγγείλεις στον άνθρωπο που τα ετοιμάζει και αφού… σνιφάρεις λιπαρά να πάρεις το φαγητό σου, να πληρώσεις και στην πιο άβολη στάση που θα βρεις να κάτσεις να το απολαύσεις.
Τώρα, το ότι λέγεσαι Μπιλ Γκέιτς και είσαι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθείς αυτή την απόλαυση!
Σε αυτή την παραπάνω πρόταση φαίνεται πως συμφωνεί και ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο να περιμένει στην ουρά του μπεργκεράδικου Dick’s Drive-In στο Σιάτλ για να παραλάβει το γεύμα του.
Ο ιδρυτής της Microsoft, του οποιου η περιουσία ξεπερνά τα 95,5 δισ. δολάρια, περίμενε υπομονετικά στο τσουχτερό κρύο με τα χέρια στην τσέπες, φορώντας ένα κόκκινο πουλόβερ, γκρι παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
«Όταν έχεις σχεδόν 100 δισ., διευθύνεις τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό στον κόσμο αλλά στέκεσαι στην ουρά για ένα μπέργκερ, πατάτες και αναψυκτικό σαν όλους εμάς… Έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον φιγουρατζή με το χρυσό κάλυμμα τουαλέτας στον Λευκό Οίκο», έγραψε ο πρώην εργαζόμενος της Microsoft Μάικ Γκάλος.
https://www.facebook.com/mikegalos/posts/10161428076590341
- Κρατικοδίαιτη αριστεία
- Τρομερές στιγμές στο φινάλε του Πορτογαλία – Κροατία: Η αφιέρωση στον Ζότα, η ατάκα του CR7 για το μέλλον και η τελευταία αγκαλιά Ρονάλντο – Μόντριτς (vids)
- Προπόνηση: Τα 10 λάθη που κάνουμε στο γυμναστήριο
- Ηλιοφάνεια και στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά από το απόγευμα
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει
- Η «υπόθεση με το σαλάμι» ανοίγει μέτωπο μεταξύ Wall Street και Finra
- Δύσκολος ο εμπορικός πόλεμος ΕΕ – Κίνας εν μέσω καύσωνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)



















































![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)







![ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/250-kai-simera-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442