Το επίσημο κανάλι της Euroleague εστίασε στον Βασίλη Σπανούλη μέσα από την σειρά των μίνι αφιερωμάτων «Focus on». Τον αρχηγό του Ολυμπιακού εγκωμίασαν οι Ντέιβιντ Μπλατ και Αξέλ Τουπάν, ενώ ο V-Span τόνισε στη δική του τοποθέτηση πως «θέλουμε να πάμε Final Four και να κερδίσουμε τίτλους»

Αρχικά, ο Αξέλ Τουπάν είπε για τον Σπανούλη: «Δίνει πάντα το 100%. Από το ζέσταμα, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν το πάει ποτέ εύκολα, δίνει τα πάντα στο παρκέ, θέλει να κερδίζει συνέχεια».

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας και ένας από τους πιο απλούς ανθρώπους σε ότι έχει να κάνει με το επίπεδο της συγκέντρωσής του και της προσήλωσης σε καθημερινή βάση».

Στη συνέχεια, ο «kill bill» μίλησε για τη συνεργασία του με τον Αμερικανοϊσραηλινό κόουτς: «Μου εξήγησε τον ρόλο μου και πως σκέφτεται την ομάδα. Θέλει να παίξουμε γρήγορα, θέλει να κινούμαστε καλά χωρίς την μπάλα, να είμαστε πιο αθλητικοί. Όπου δούλεψε, έφερε καλά αποτελέσματα. Είναι ένας καλός προπονητής, ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Θέλω να μάθω πολλά από αυτόν. Μου αρέσει το σύστημά του και ο τρόπος που θέλει να παίξουμε».

Για να καταλήξει ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων»: «Παίζουμε στον Ολυμπιακό. Είμαστε εδώ για να πάμε στο Final Four και να κερδίσουμε τίτλους».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας