Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καραγιαννίδης: Είμαι περήφανος που θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Καραγιαννίδης: Είμαι περήφανος που θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο βουλευτής Δράμας περιλαμβάνεται σε εκείνους το πρόσωπο των οποίων έχει τοιχοκολληθεί σε αφίσες, σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας με τη λεζάντα: «εσύ θα προδώσεις της Μακεδονία μας;»

Με την φράση «είμαι περήφανος που θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών, τέλος» και μια γροθιά στο βήμα της Βουλής ολοκλήρωσε την ομιλία του ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, ένας από τους βουλευτές το πρόσωπο των οποίων έχει τοιχοκολληθεί σε αφίσες, σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας με τη λεζάντα: «εσύ θα προδώσεις της Μακεδονία μας;»

Απευθυνόμενος στην στην αντιπολίτευση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «με αυτή την αφίσα θα τρομάξουμε και θα μας εκβιάσετε;» ενώ στη συνέχεια κατήγγειλε ότι «στελέχη της ΝΔ έχουν δημοσιεύσει τη φωτογραφία του στα κοινωνικά δίκτυα με σχόλια «θα βρεθούμε 6 κάτω από το σπίτι του στη Δράμα να το κάνουμε κόλαση»».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής Δράμας επιδόθηκε σε ένα -επιλεκτικά ανιστόρητο- λογύδριο υπέρ του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ.

«Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μου ήρθαν από τον Πόντο και είμαι πολύ περήφανος γι αυτούς. Είμαι περήφανος που το Σεπτέμβριο του ’41 οι σύντροφοι του ΚΚΕ έκαναν την πρώτη πράξη αντίστασης, είμαι περήφανος που το ΕΑΜ έσωσε από την πείνα τον κόσμο, που ο ΕΛΑΣ έριξε τη γέφυρα του Γοργοποτάμου. Είμαι πολύ περήφανος που θα ψηφίσω την Συμφωνία των Πρεσπών. τέλος».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024