Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζάκυνθος: Πέθανε ασθενής που περίμενε 10 ημέρες να μεταφερθεί στην Εντατική

Ζάκυνθος: Πέθανε ασθενής που περίμενε 10 ημέρες να μεταφερθεί στην Εντατική

Την τραγική κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί το σύστημα υγείας της χώρας τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώνει η είδηση θανάτου ασθενή που δεν έβρισκε κρεβάτι σε ΜΕΘ σε ολόκληρη τη χώρα τις τελευταίες δέκα ημέρες

Την τραγική κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί το σύστημα υγείας της χώρας τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώνει η είδηση θανάτου ασθενή που δεν έβρισκε κρεβάτι σε ΜΕΘ σε ολόκληρη τη χώρα τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Ο ασθενής, είχε διασωληνωθεί τις προηγούμενες ημέρες από τον ειδικό ιατρό, που βρίσκεται στο νησί για να εργάζεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ζακύνθου.

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού νοσοκομείου Ζακύνθου, έχει έξι κλίνες και έχει παραδοθεί από το 2012. Ακόμα διαθέτει όλον τον εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό ενώ δεν υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό εξειδικευμένο για ΜΕΘ.

Η ΜΕΘ Ζακύνθου, εκτός από το τοπικά περιστατικά θα μπορούσε να εξυπηρετεί και ασθενείς εκτός νησιού καθώς υπάρχει αρκετός χώρος γι’ αυτούς.

Τέλος, κατέληξε και ακόμα ένας ασθενής, ο οποίος είχε διασωληνωθεί στην Παθολογική κλινική Ζακύνθου αλλά τις προηγούμενες ημέρες είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Ρίου.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024