Αυστραλιανό Όπεν: Προκρίθηκε δια περιπάτου ο Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέρασε στην επόμενη φάση του πρώτου Γκραν Σλαμ της σεζόν κερδίζοντας άνετα με 3-0 σετ τον Μίτσελ Κρούγκερ
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκίνησε νικηφόρα την παρουσία του στο Αυστραλιανό Όπεν.
Ο Νο 1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης και νικητής έξι φορές του συγκεκριμένου γκραν σλαμ, με τελευταία το 2016, απέκλεισε με… συνοπτικές διαδικασίες και 3-0 σετ (6-3, 6-2, 6-2) τον 25χρονο Αμερικανό, Μίτσελ Κρούγκερ, νο 230 στον κόσμο.
Αξίζει να σημειωθεί πως στον β΄ γύρο του τουρνουά ο 31χρονος Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον 33χρονο Γάλλο, Τζο-Βιλφρίντ Τσονγκά, ο οποίος έχει πέσει πλέον στο νο 177, αλλά σήμερα έπαιξε εξαιρετικό τένις και νίκησε 6-4, 6-4, 7-6(5) τον Σλοβάκο Μάρτιν Κλίζαν, νο 40 στον κόσμο.
- Ζότα Σίλβα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου»
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pics)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442