Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οταν ο Φωκάς φώναζε «Να καεί, να καεί, η πουτ@ν@ η Βουλή»

Οταν ο Φωκάς φώναζε «Να καεί, να καεί, η πουτ@ν@ η Βουλή»

Ο νέος βουλευτής του Πάνου Καμμένου έχει αναγορευτεί και σε... ΠΑΟΚάρχη

Αν μη τι άλλο, ο Αριστείδης Φωκάς, ο ανεξάρτητος βουλευτής που ανακάλυψε τον πατριωτισμό του Πάνου Καμμένου και προσχώρησε στους ΑΝΕΛ, ξέρει να κερδίζει πέντε λεπτά δημοσιότητας.

Μπορεί οι περισσότεροι Ελληνες να αγνοούν την ύπαρξη του μέχρι πριν από λίγο καιρό βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων, αλλά αυτός τουλάχιστον… λατρεύεται στις τάξεις των φανατικών οπαδών του ΠΑΟΚ. Τον έχουν αναγορεύσει σε… ΠΑΟΚάρχη μιας και έχει καταθέσει μέχρι και ερώτηση στη Βουλή για την αγαπημένη του ομάδα.

«Απαιτούμε να εφαρμόζονται οι νόμοι. Θέλουμε ένα δίκαιο πρωτάθλημα και όχι προκλητικά μεροληπτικές συμπεριφορές», έλεγε μεταξύ άλλων στους διαλόγους που είχε εντός κοινοβουλίου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, μετά την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε για τον Δικέφαλο, πέρυσι την άνοιξη. Ηταν ο ίδιος βουλευτής που είχε σχεδόν χαρακτηρίσει… μοντάζ την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στο γήπεδο της Τούμπας.

Αλλά εκεί που έδωσε ρέστα ήταν όταν κυκλοφόρησε βίντεο με τον ίδιο στην εξέδρα πλαισιωμένος από οπαδούς του ΠΑΟΚ να φωνάζει: «Να καεί, να καεί, η πουτ@ν@ η Βουλή». Ο βουλευτής να τραγουδά το σύνθημα κατά της Βουλής! Τα ύστερα του κόσμου. «Ο ΠΑΟΚ είναι η αφορμή για να ανατρέψουμε το κατεστημένο της Αθήνας», έλεγε τότε.

Ο Αριστείδης Φωκάς έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και το θέμα με την ονομασία των Σκοπίων. Στις 30 Μαρτίου όμως μίλησε στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και για τη βιομηχανική κάνναβη, καλώντας τον κόσμο να ενημερωθεί από ειδικούς για την καλλιέργεια του μέλλοντος.

https://www.youtube.com/watch?v=vXD5qo-0tpk

Στις 5 Απριλίου συνέταξε και έστειλε μια επιστολή εκφράζοντας τη συμπαράστασή του προς τους Έλληνες στρατιωτικούς Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη που παραμένουν κρατούμενοι στην Ανδριανούπολη. «Η Τουρκία εξασκεί τη διπλωματία της ομηρείας, ωστόσο οι Έλληνες στρατιωτικοί κρατούν την σημαία μας ψηλά», σημείωνε μέσα από το προφίλ του στο facebook, από το οποίο ενημερώνει για τις δράσεις του.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του:

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη στις 28 Φεβρουαρίου του 1971 και αποφοίτησα από το 2ο λύκειο Τούμπας.

Από το 1996 εργάζομαι αποκλειστικά μαζί με τον αδερφό μου στην οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας επίπλων και συμμετέχω σε διεθνείς εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, έχω συμμετάσχει πολλές φορές στη ΔΕΘ και σε εκθέσεις επίπλων στο Ντουμπάι, στην Κολωνία, στη Βαλένθια και στο Μιλάνο. Γι’ αυτό τον λόγο, μιλάω πολύ καλά Αγγλικά.

Τον Δεκέμβριο του 2017 ανέλαβα δράση και στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ως μέλος του Δ.Σ. με τον από καρδιάς φίλο μου Παναγιώτη Παπαδόπουλο και με το ψηφοδέλτιο της “Βιοτεχνικής Συμμαχίας”.

Έχω αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση, όπως πολλοί συμπολίτες μου, στην κοινωνία αγάπης και προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος».

Έχω σπουδάσει στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού(ΤΕΦΑΑ), στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Στον ελεύθερό μου χρόνο παρακολουθώ κάθε είδους αγώνα του Π.Α.Ο.Κ., αλλά και άλλες ομάδες του εξωτερικού. Έχω πάθος με την κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, την καλαθοσφαίριση, το handball, και άλλα αθλήματα. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Με την εκλογή μου στη Βουλή θέλω μεταξύ άλλων να αγωνιστώ για τις μεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επιβαρύνονται με άδικα υψηλές εισφορές, με ασταθή και υπέρογκη φορολόγηση και χρειάζονται άμεσα χρηματοδότηση μέσω Τραπεζών και Ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024