Ο ίδιος… μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής με το πάθος και τη δύναμη που είχε στο παιχνίδι του. Τα τάκλιν και ο υπερβάλλον πολλές φορές ζήλος είναι πράγματα που τον χαρακτηρίζουν και ο Ιγκουαϊν ελπίζει να τα θυμάται. Ο λόγος για τον τεχνικό της Μίλαν Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης των Ροσονέρι δέχθηκε ένα ανάλογο τάκλιν από τον Αργεντινό άσο.
Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια μιας προπονητικής μονάδας στο πρόγραμμα της Δευτέρας (14/1), ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έκανε «δολοφονικό» τάκλιν στον Τζενάρο Γκατούζο και ξάπλωσε στο χορτάρι, με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε γέλια και το tweet από τον λογαριασμό AC Forza Milan/News να αναφέρεται στο γεγονός με την εξής λεζάντα: «κανείς δεν έχει δει τον Ιγκουαΐν ζωντανό μετά από το τάκλιν στον Γκατούζο»!
Δείτε το:
Gonzalo Higuain is no longer seen alive, after his tackle on Gattuso at the training. 😂 pic.twitter.com/nsjEuLCEn4
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.