Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπασταθόπουλος : «Αν θέλουμε τετράδα, πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά»

Παπασταθόπουλος : «Αν θέλουμε τετράδα, πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την ομαδικότητα που λείπει από την Άρσεναλ, την οποία πρέπει να βρει αν θέλει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Premier League, τονίζοντας πως οι Κανονιέρηδες πρέπει να βγάλουν αντίδραση στο ντέρμπι με την Τσέλσι

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκρουσε το καμπανάκι στους συμπαίκτες του, αλλά και στον ίδιο τον εαυτό του, μετά τη νέα ήττα της Άρσεναλ από τη Γουέστ Χαμ για την 22η αγωνιστική της Premier League. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έκανε επίκληση στην ομαδικότητα που λείπει από τους Κανονιέρηδες, αναφέρθηκε στο στόχο της τετράδας που πλέον βρίσκεται σε απόσταση έξι βαθμών και στην αντίδραση που πρέπει να βγάλει στο ερχόμενο ματς με αντίπαλο την Τσέλσι.

Αναλυτικά όσα είπε ο 30χρονος:

«Αν θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα τότε θα πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά. Το ματς με την Τσέλσι θα είναι διαφορετικό και πρέπει να ανασυνταχθούμε αρκετά αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να κερδίσουμε. Δεν παίξαμε καλά με τη Γουέστ Χαμ. Όλη η ομάδα δεν ήταν το ίδιο σε σχέση με τα τελευταία ματς. Πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024