Ο Πάνος Καμμένος από την Τρίτη το μεσημέρι παύει να είναι υπουργός Αμυνας. Παραδίδει σε έναν πραγματικό στρατιωτικό που βγάζει τη στολή για να φορέσει αυτήν του υπουργού, τον Ευάγγελο Αποστολάκη. Αν είναι κάτι που θα λείψει από τους… φωτογράφους που κάλυπταν τις δραστηριότητες του πρώην υπουργού Αμυνας, αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από τις συνεχείς… μεταμορφώσεις του Καμμένου σε στρατιωτικό.

Ουκ ολίγες φορές ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φόρεσε τη στολή, είτε του στρατού, είτε της αεροπορίας, είτε του ναυτικού και περιδιάβηκε σε στρατόπεδα ανά την Ελλάδα. Γιατί όπως είπε στον απολογισμό του «ήθελε να αισθάνεται κοντά στους στρατιώτες».

Πρόσφατα, όταν τον κατηγόρησαν γιατί κάνει υπερβολική χρήση της στολής, κι όταν ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, κ. Κωσταράκος του είπε ότι δεν έχει δικαίωμα να το κάνει, ο κ. Καμμένος θύμισε ότι και ο Τραμπ ντύνεται αλλά κανείς δεν τον κατηγόρησε γι’ αυτό.

Οπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι θα χάσουμε τις φωτογραφίες του Καμμένου με διάφορες στολές. Γι’ αυτό ας θυμηθούμε ορισμένες από αυτές τις… μαγικές στιγμές του «στρατάρχη Πάνου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας