ΣΥΡΙΖΑ : Ο Μητσοτάκης συνειδητοποίησε ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετραετία
«Και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης συνειδητοποίησε, μετά από 3,5 χρόνια που διαρκώς ζητά εκλογές, ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη θητεία της», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Μητσοτάκη.
«Και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης συνειδητοποίησε, μετά από 3,5 χρόνια που διαρκώς ζητά εκλογές, ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη θητεία της», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Παράλληλα σημειώνει πως ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε τίποτε καινούργιο και ουσιαστικό, ενώ επιβεβαίωσε ότι είναι προσχηματική η διαφωνία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ειδικότερα στο σχόλιο του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
“Ο κ. Μητσοτάκης επιτέλους εμφανίστηκε. Μετά από τόσες ημέρες σιωπής και αμηχανίας έδωσε σήμερα μία συνέντευξη χωρίς όμως να μας πει τίποτα καινούργιο και τίποτα ουσιαστικό.
Πέρα από το να επιβεβαιώσει ότι η διαφωνία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι εντελώς προσχηματική, τόσο που δεν τόλμησε ούτε πρόταση μομφής να καταθέσει.
Το πιο ενδιαφέρον ίσως, είναι το γεγονός ότι και ο ίδιος συνειδητοποίησε μετά από 3,5 χρόνια που διαρκώς ζητά εκλογές, ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη θητεία της. Κάλλιο αργά παρά ποτέ”.
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Γεωργιάδης: Επιχειρεί να θολώσει τα νερά για τις διώξεις των 4 γαλάζιων βουλευτών – Στοχοποιεί εκ νέου την Κοβέσι
- ΖΟRΜΠΑΣ: Λόγια και Εικόνες – Στο μυαλό του Νίκου Καζαντζάκη μέσα από τα μάτια του Soloύp
- ΕΛΑΣ για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρώτη φορά βλέπουμε οι ληστές να απαιτούν συγγνώμη από τα θύματά τους
- Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την απώλεια του Επίτιμου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη – Σπυρίδωνα Τέντε
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Συγγνώμη» απαιτεί ο Μητσοτάκης και βλέπει «αθλιότητες» πίσω από το «γαλάζιο» σκάνδαλο