Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την εποχή που οι «μακεδονομάχοι» Κουίκ και Κουντουρά δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους

Την εποχή που οι «μακεδονομάχοι» Κουίκ και Κουντουρά δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους

Την εντυπωσιακή κωλοτούμπα που έχουν πραγματοποιήσει μέσα σε τέσσερα χρόνια ο Τέρενς Κουίκ και η Έλενα Κουντουρά βρήκε την ευκαιρία να υπενθυμίσει σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης

Την εντυπωσιακή κωλοτούμπα που έχει κάνει μέσα σε τέσσερα χρόνια ο «μακεδονομάχος» Τέρενς Κουίκ βρήκε την ευκαιρία να υπενθυμίσει σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ βλέπουμε τον υφυπουργό Εξωτερικών σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε το 2015, λίγο πριν από τις εκλογές που έφεραν τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία.

Έχοντας απέναντί του τον Γιάννη Τραγάκη, ο Τέρενς Κουίκ ξεσπάθωνε κατά της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλουμ την οποία κατηγορούσε ότι έχει δεχθεί «διπλή ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για πάσα χρήση» για την ΠΓΔΜ.

«Ξεπουλάτε τη Μακεδονία, ξεπουλάτε το Κυπριακό, την Θράκη, όλα» και προσθέτοντας: «Μιλάω για την Μακεδονία και όταν μιλάω για την Μακεδονία, μιλάω πολύ σοβαρά»… φώναζε λάβρος ο Τ. Κουίκ ο οποίος τέσσερα χρόνια μετά διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ επειδή εκφράστηκε θετικά για την Συμφωνία των Πρεσπών…

Μετά τον Τέρενς Κουίκ, την τιμητική της είχε και η Έλενα Κουντουρά. Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε αναρτώντας ένα βίντεο στο οποίο η νυν υπουργός Τουρισμού εμφανιζόταν να λέει ότι αυτό που χωρίζει τους ΑΝΕΛ -και προφανώς την ίδια- από τον ΣΥΡΙΖΑ «είναι τα εθνικά θέματα».

«Τώρα, δεν τους χωρίζει πια τίποτα», σχολίασε με νόημα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024