Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βασίλης Κόκκαλης είχε παραιτηθεί από την Παρασκευή

Ο Βασίλης Κόκκαλης είχε παραιτηθεί από την Παρασκευή

Απαντώντας σε ερωτήσεων δημοσιογράφων σχετικά με το πότε τελικά έστειλε ο κ. Κόκκαλης την επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, η κυρία Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι η επιστολή Κόκκαλη έχει ημερομηνία 12 Ιανουαρίου, όμως η ημερομηνία πρωτοκόλλου από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής είναι 14/1, που σημαίνει ότι αυτή εστάλη σήμερα

Από τις 12 Ιανουαρίου φαίνεται ότι είχε γράψει την επιστολή με την οποία γνωστοποιούσε την παραίτηση του από την ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στον Πρόεδρο της Βουλής ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, γεγονός που ενισχύει τα σενάρια σκηνοθετημένου έργου με προκαθορισμένους ρόλους.

Η προεδρεύουσα της Ολομέλειας της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου ανήγγειλε από το βήμα του προεδρείου, τόσο την επιστολή του Πάνου Καμμένου με την οποία γνωστοποιεί την διαγραφή του κ. Κόκκαλη αλλά και επιστολή του Βασίλη Κόκκαλη με την οποία ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή του. Όπως ανέφερε η κυρία Χριστοδουλοπούλου  και οι δύο έχουν ημερομηνία πρωτοκόλλου 14 Ιανουαρίου ωστόσο πρόσθεσε ότι η επιστολή Κόκκαλη έχει γραφεί στις 12 Ιανουαρίου, όπως φαίνεται και στο έγγραφο.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το πότε τελικά έστειλε ο κ. Κόκκαλης την επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, η κυρία Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι η επιστολή Κόκκαλη έχει ημερομηνία 12 Ιανουαρίου, όμως η ημερομηνία πρωτοκόλλου από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής είναι 14/1, που σημαίνει ότι αυτή εστάλη σήμερα. Το ίδιο υποστηρίζουν και οι συνεργάτες του Προέδρου του Κοινοβουλίου, ότι δηλαδή ο κ. Κόκκαλης έγραψε την επιστολή πριν αναχωρήσει για την Κίνα αλλά την κατέθεσε σήμερα στη Βουλή.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024