Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζεφ Μπέζος: Η μυστική συμφωνία για την Amazon

Τζεφ Μπέζος: Η μυστική συμφωνία για την Amazon

Σε μια μυστική συμφωνία φαίνεται να είχαν καταλήξει ο επιχειρηματίας Τζεφ Μπέζος με την πρώην σύζυγό του, ΜακΚένζι , σε περίπτωση διαζυγίου, ώστε ο CEO της Amazon να μη χάσει τον έλεγχο της εταιρείας του

Σε μια μυστική συμφωνία φαίνεται να είχαν καταλήξει ο επιχειρηματίας Τζεφ Μπέζος με την πρώην σύζυγό του, ΜακΚένζι , σε περίπτωση διαζυγίου, ώστε ο CEO της Amazon να μη χάσει τον έλεγχο της εταιρείας του.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη έβαλε τέλος στον γάμο του ο οποίος διήρκησε 25 χρόνια, κάτι που του κόστισε 68 δισ. δολάρια (53 δισ. ευρώ).

Σύμφωνα με την Daily Mail, το μέλλον της Amazon είναι ασφαλές, καθώς ο επιχειρηματίας είχε κάνει σαφές στη ΜακΚένζι ότι δεν θα έχει καμία δικαιοδοσία στην εταιρεία.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η εφημερίδα, το μέλλον της Amazon είναι «διασφαλισμένο» και «ουδείς κίνδυνος υπάρχει» για τον κολοσσό του διαδικτύου.

«Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι λόγω του διαζυγίου η σύζυγός του θα πάρει τις μισές από τις μετοχές της Amazon και θα θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της εταιρείας. Τόσο ο Τζεφ όσο και η σύζυγός του είναι έξυπνοι άνθρωποι. Εκείνος θα διατρηρήσει τον έλεγχο της Amazon», πρόσθεσε μία πηγή.

Μέχρι στιγμής πάντως είναι γνωστό πως η περιουσία πρόκειται να μοιραστεί κατά το ήμισυ, καθώς το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν την ίδρυση της Αmazon δεν είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024