Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εγγυήσεις» της Αθήνας στα Σκόπια μετά την παραίτηση Καμμένου

«Εγγυήσεις» της Αθήνας στα Σκόπια μετά την παραίτηση Καμμένου

«Άκουσα την είδηση για τον έλληνα υπουργό Άμυνας και αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, που εγκατέλειψε τη θέση του υπουργού Άμυνας» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας

Τη διαβεβαίωση από την ελληνική κυβέρνηση ότι παραμένει αφοσιωμένη στην υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών έλαβε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργο Κατρούγκαλο, μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, στον απόηχο της παραίτησης του Πάνου Καμμένου.

«Άκουσα την είδηση για τον έλληνα υπουργό Άμυνας και αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, που εγκατέλειψε τη θέση του υπουργού Άμυνας» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας.

«Είχα αμέσως μια σύντομη συνομιλία με τον συνάδελφό μου Γιώργο Κατρούγκαλο, κατά την οποία με διαβεβαίωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση παραμένει ισχυρά αφοσιωμένη, σύμφωνα με τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης του έργου της σχετικά με τη Συμφωνία Πρεσπών» έσπευσε να προσθέσει.

Τέλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την πορεία ολοκλήρωσης της διαδικασίας επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών εκ μέρους της Ελλάδας.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024