Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προσαγωγές έξω από το Μέγαρο Μουσικής πριν την ομιλία Τσίπρα

Προσαγωγές έξω από το Μέγαρο Μουσικής πριν την ομιλία Τσίπρα

Οι προσαχθέντες επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό με σύνθημα για δημοψήφισμα επί της Συμφωνίας των Πρεσπών, με αποτέλεσμα να προσαχθούν από την Κρατική Ασφάλεια

Σε 20 προσαγωγές έχει προχωρήσει η Κρατική Ασφάλεια έξω από το Μέγαρο Μουσικής, λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με θέμα τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ειδικότερα, έξι προσαχθέντες επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό με σύνθημα για δημοψήφισμα επί της Συμφωνίας των Πρεσπών, ωστόσο αμέσως τους προσέγγισαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι τους οδήγησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, χωρίς εξηγήσεις.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν άλλες 14 προσαγωγές και όλοι κρατούνται στην Κρατική Ασφάλεια, χωρίς κατηγορία και χωρίς εξηγήσεις.

Μάλιστα, η Επιτροπή για τη διενέργεια δημοψηφίσματος, μέλη της οποίας προσήχθησαν, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «χουντικές συμπεριφορές που θα βρουν απέναντί τους την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού και ενισχύουν το αντιστασιακό του φρόνημα».

«Ο πανικός που έχει καταλάβει την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό μπροστά στην πάνδημη αγανάκτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών τους οδηγεί σε παραβίαση και των πλέον στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών ακόμα και να κυκλοφορούν έξω από το κτήριο που πρόκειται να μιλήσει ο Αλ. Τσίπρας και οι ελάχιστοι υπερασπιστές της συμφωνίας» προσθέτουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Επιτροπής:

«Η κυβέρνηση Σύριζα δεν επιτρέπει πια ουδεμία ειρηνική διαμαρτυρία πολιτών για τα εθνικά θέματα. Τα μέλη της Επιτροπής για διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών: Παπαγιαννόπουλος Γιώργος, Αλεξοπούλου Ελένη, Παπαγιαννόπουλος Σπύρος, Δαμιανός Βασιλειάδης, Πανάγος Παναγιώτης, Παπαπαύλου Γιώργος που βρέθηκαν στις 17.00 το απόγευμα έξω από το Μέγαρο Μουσικής για να διαμαρτυρηθούν για την σκανδαλώδη και μειοδοτική συμφωνία συνελήφθησαν προληπτικά από την Ελληνική Αστυνομία, χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί καμιά διαμαρτυρία.

Ο πανικός που έχει καταλάβει την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό μπροστά στην πάνδημη αγανάκτηση για την συμφωνία των Πρεσπών τους οδηγεί σε παραβίαση και των πλέον στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών ακόμα και να κυκλοφορούν έξω από το κτήριο που πρόκειται να μιλήσει ο Αλ. Τσίπρας και οι ελάχιστοι υπερασπιστές της συμφωνίας. Να είναι βέβαιοι ότι τέτοιες «χουντικές» συμπεριφορές θα βρουν απέναντί τους την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και ενισχύουν το αντιστασιακό του φρόνημα.

Επιτροπή για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024