Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία, σύμφωνα με την Αστυνομία, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, όπου νωρίτερα υπήρξε δυσχέρεια και ήταν απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω της χιονόπτωσης, από το 135ο χιλιόμετρο, μέχρι το 174ο χιλιόμετρο.
Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης- Καλαμάτας από το 5ο έως το 30ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Ελάτης – Χρυσοβιτσίου – Στεμνίτσας – Βυτίνας.
Στο μεταξύ λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής σημεία του νομού Αρκαδίας :
*Στην επαρχιακή οδό Τρίπολης- Πύργου, από το 15ο, έως το 56ο χιλιόμετρο.
*Στην εθνική οδό Τρίπολης- Σπάρτης από το 10ο έως το 23οχιλιόμετρο.
*Στην παλαιά εθνική οδό ‘Αργους – Τρίπολης, από το 38ο, έως το 56ο χιλιόμετρο.
*Στην επαρχιακή οδό Λεωνιδίου – Κοσμά, από το 15ο, έως το 25ο χιλιόμετρο.
*Στην επαρχιακή οδό Δραγουνίου – Καστρίου – Αγίου Πέτρου.
*Στην επαρχιακή οδό Αγίου Ανδρέα – Καστάνιτσας.
*Στην επαρχιακή οδό Μεγαλόπολης – Βάστας.
Στην Κορινθία, είναι απαραίτητες οι αλυσίδες στα παρακάτω σημεία:
*Στην επαρχιακή οδό Ξυλοκάστρου- Τρικάλων, από το 14ο χιλιόμετρο και άνω.
*Στην επαρχιακή οδό Τρικάλων- Καρυάς, από το 1ο χιλιόμετρο και άνω.
*Στην επαρχιακή οδό Δερβενίου – Γκούρας, από το 10ο χιλιόμετρο και άνω.
*Στην επαρχιακή οδό Λυκουρίας – Γκούρας, από το 10ο χιλιόμετρο και άνω.
*Στην επαρχιακή οδό Κιάτου – Γκούρας, από το 17ο χιλιόμετρο και άνω.
*Στην επαρχιακή οδό Νεμέας – Τιτάνης, από το 13ο χιλιόμετρο και άνω.
Στην Λακωνία, με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Σπάρτης, από το 23ο, έως το 32ο χιλιόμετρο, ενώ στην Μεσσηνία είναι αναγκαίες οι αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Σπάρτης – Καλαμάτας, από το 30ο , έως το 40ο χιλιόμετρο.
Τέλος, να σημειωθεί, ότι μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων επιχειρούν συνεχώς για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας