Εσπασε το ανοδικό σερί της Γουόλ Στριτ
Οι ανησυχίες για την οικονομική επιβράδυνση της Κίνας και το shutdown στις ΗΠΑ φρέναραν το ανοδικό σερί της Γουόλ Στριτ.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε στις 23.995,95 μονάδες, μειωμένος κατά 5,97 μονάδες ή -0,02%.
Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας κατέγραψε πτώση 14,59 μονάδων (-0,21%) και έκλεισε στις 6.971,48 μονάδες.
Ο δείκτης Standard & Poor»s 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 2.596,26 μονάδες, με απώλειες 0,38 μονάδων ή -0,01%.
- Σχεδόν το ένα τρίτο του νέου λογισμικού στις ΗΠΑ γράφεται με τη βοήθεια της ΑΙ
- Ολλανδία: Άνοιξε ο δρόμος για σχηματισμό τρικομματικής κυβέρνησης μειοψηφίας υπό τον Ρομπ Γέτεν
- Ο Αλέξανδρος Γκιννής Σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
- Τραμπ: Μεγάλη αμερικανική «αρμάδα» κινείται προς το Ιράν
- Έρχεται νέο «Ανακαινίζω» – Πότε «ανοίγει»
- Κακοκαιρία Kristin: Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας στους πολίτες
- Σούταλο: Μετρά αντίστροφα για την έξοδο από τον Άγιαξ
- ΝΑΤΟ: Η «εξαιρετική σχέση» Ρούτε-Τραμπ φέρνει τον γενικό γραμματέα σε σύγκρουση με τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 28.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)































![Γιατί δεν πέφτει ο πληθωρισμός στην Ελλάδα – Τι δείχνουν τα στοιχεία [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/28805663-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442