Οι έγνοιες του Γενάρη για την ΑΕΚ δεν είναι (μόνο) μεταγραφικές
Η παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο των Κιτρινόμαυρων δείχνει να είναι στον «αέρα», με την ΑΕΚ να μπαίνει έτσι σε περίπτωση που παρθεί απόφαση για την αντικατάστασή του σε νέα, ακόμα πιο πολύπλοκα μονοπάτια
Το πρώτο δείγμα της ΑΕΚ του 2019 δεν ήταν απλά… κακό. Στα μάτια μου η εικόνα της Ένωσης έμοιαζε απογοητευτική. Οι Κιτρινόμαυροι παρότι είχαν σε συντριπτικό ποσοστό στην ενδεκάδα τους βασικούς παίκτες, έδειξαν χωρίς ιδέες, τρεξίματα, λύσεις, ικανότητα για δημιουργία και το κυριότερο, χωρίς αποφασιστικότητα.
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
- Τι έκανε ο Πουλακίδας κόντρα στους Γκρίζλις στο Summer League (vid)
- Συναγερμός στην Αργεντινή με Μέσι πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία!
- Χαμός από 100.000 Νορβηγούς στο Όσλο: Υποδοχή ηρώων στην Εθνική μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442