Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπακογιάννη: Ο Καμμένος είναι εκ περιτροπής ΥΕΘΑ και εκ περιτροπής αρχηγός των ΑΝΕΛ

Μπακογιάννη: Ο Καμμένος είναι εκ περιτροπής ΥΕΘΑ και εκ περιτροπής αρχηγός των ΑΝΕΛ

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Πάνο Καμμένο και το θέμα της αποχώρησής του από το κυβερνητικό σχήμα

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Πάνο Καμμένο και το θέμα της αποχώρησής του από το κυβερνητικό σχήμα.

Μιλώντας στον realfm, η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε τον κ. Καμμένο «εκ περιτροπής υπουργό Εθνικής Άμυνας και εκ περιτροπής αρχηγό των ΑΝΕΛ, πότε λέει έτσι, πότε λέει αλλιώς, αλλά το να κάνει κάποιος ακριβή πρόβλεψη για το τι θα κάνει ο κ. Καμμένος είναι εξαιρετικά δύσκολο».

Η κ. Μπακογιάννη συνέχισε λέγοντας πως «γνωρίζοντάς τον λίγο, έχω την αίσθηση ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει υπουργός Άμυνας, θα βρει κάποια δικαιολογία, κάτι το οποίο μέλλει να συμβεί και το οποίο θα εξαγγείλει, και θα κάνει προσπάθεια να μείνει».

Όσον αφορά την στάση του πρωθυπουργού απέναντι στον εταίρο του, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ θεωρεί πιθανό το εξής σενάριο: «Δεν αποκλείω όμως ο κ. Τσίπρας, ο οποίος έχει στείλει το τελεσίγραφό του, να βρει έναν τρόπο να γλιτώσει από τον κ. Καμμένο, οπότε θα απευθυνθεί στη Βουλή των Ελλήνων ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης. Από ότι αντιλαμβάνομαι έχει μαζέψει από διάφορα κόμματα πρόθυμους βουλευτές οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν τη βουλευτική τους έδρα με υποψηφιότητες στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

«Για λόγους καθαρά πολιτικούς δεν πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας αντέχει για τρίτη φορά, κυβέρνηση να δει αποτέλεσμα ευρωεκλογών και να πάει μετά σε εθνικές. Έχω την αίσθηση ότι το λάθος που έγινε επί κυβέρνησης Καραμανλή και Σαμαρά, δεν θα θέλει να το επαναλάβει ο κ. Τσίπρας. Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών θα είναι καθοριστικά για τις εθνικές εκλογές» σχολίασε η κ. Μπακογιάννη, η οποία σχολίασε σαρκαστικά το «συντομότερο ανέκδοτο», δηλαδή την φράση που εκστόμισε ο πρωθυπουργός στην συνέντευξή του στο Open πως «η οικονομία είναι το ατού μου».

«Εγώ πιστεύω ότι από όλη τη συνέντευξη Τσίπρα, η οποία είχε ένα μεγάλο ενδιαφέρον ιδιαίτερα για τα εσωτερικά του, το συντομότερο ανέκδοτο της συνέντευξης ήταν αυτή η φράση του Πρωθυπουργού, διότι υπάρχει μια πραγματικότητα, η οποία τον διαψεύδει. Η πραγματικότητα είναι απλή, οι Έλληνες δεν αντέχουν τη φορολογία που πληρώνουν, αυξάνονται τα ληξιπρόθεσμα χρέη με γεωμετρικό τρόπο, δεν μπορούν ούτε τον ΕΝΦΙΑ να πληρώσουν πια, οι κατασχέσεις είναι σε ρυθμό ασύλληπτο, η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει στις αγορές και έχει ρυθμούς ανάπτυξης αναιμικούς. Όλα αυτά μαζί από έναν Πρωθυπουργό που έχει υποθηκεύσει την περιουσία της χώρας για 99 χρόνια. Λυπάμαι πολύ αλλά αυτό που είπε εξακολουθώ να το χαρακτηρίζω το συντομότερο ανέκδοτο», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024