Ουρά τεσσάρων χιλιομέτρων έχει σχηματιστεί στην λεωφόρο Ποσειδώνος εξαιτίας σύγκρουσης οχημάτων στη συμβολή της με την Αμφιθέας. Το ατύχημα έγινε στις 7:30 το πρωί, στο ρεύμα της Ποσειδώνος προς Πειραιά και ενεπλάκησαν σε αυτό ένα πούλμαν, ένα λεωφορείο και ένα μίνι μπας.
Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς είναι πολύ μεγάλη αφού η τροχαία έχει κλείσει την λεωφόρο και εκτρέπει τα οχήματα στην Λεωφόρο Αμφιθέας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).