Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο τραυματίες από τα επεισόδια στην πορεία των εκπαιδευτικών

Δύο τραυματίες από τα επεισόδια στην πορεία των εκπαιδευτικών

Ένταση επικράτησε στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της πορείας των εκπαιδευτικών ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών που προωθεί η κυβέρνηση

Ένταση επικράτησε στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της πορείας των εκπαιδευτικών ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών που προωθεί η κυβέρνηση.

Οι εκπαιδευτικοί κατά τη διάρκεια της πορείας τους βρέθηκαν στην Ηρώδου Αττικού κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου, φώναξαν συνθήματα ενάντια στο νέο σύστημα, χτύπησαν τις κλούβες των ΜΑΤ που υπήρχαν στο σημείο, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών και χειρομβοβίδες κρότου λάμψης.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε μία γυναίκα στο κεφάλι από χειρομβοβίδα κρότου λάμψης και ένας άντρας στο χέρι. Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για τον βουλευτή του ΚΚΕ, Γιάννη Δελλή, καθώς και μια γυναίκα, μέλος του ΠΑΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί πετούσαν τις χειρομβοβίδες κρότου λάμψης, ενώ βρισκόντουσαν πίσω από τις κλούβες χωρίς να γνωρίζουν και να κοιτάνε προς τα πού κατευθύνονται, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματισμοί.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, ένας από τους διαδηλωτές ανέβηκε πάνω στην κλούβα των ΜΑΤ, ζητώντας συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

Ένταση σημειώθηκε, επίσης, μεταξύ των διαδηλωτών και των ΜΑΤ, με σπρωξίματα στα σκαλιά στο Σύνταγμα απέναντι από τη Βουλή.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024