Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus LC Convertible Concept: Νέα, εξωστρεφής δυναμική

Lexus LC Convertible Concept: Νέα, εξωστρεφής δυναμική

Η Lexus προορίζει για την έκθεση του Detroit μια πρωτότυπη ανοιχτή εκδοχή του επιβλητικού της coupe καθώς όπως όλα δείχνουν προετοιμάζεται για μια αντίστοιχη προσθήκη στην γκάμα της.

Η ιαπωνική φίρμα, εν όψει της έκθεσης του Detroit η οποία ανοίγει αυλαία στις 14 Ιανουαρίου, αποκάλυψε μια πρωτότυπη, ανοιχτή εκδοχή του επιβλητικού της coupe, LC, από την οποία θεωρείται βέβαιο ότι θα προκύψει μια αντίστοιχη έκδοση παραγωγής αν και η Lexus αποφεύγει να το επιβεβαιώσει προς το παρόν.

Το LC Convertible Concept όπως ονομάζεται ακολουθεί πιστά το σχεδιαστικό ιδίωμα του LC Coupe, παραλλάζοντας ωστόσο πολλά από τα επιμέρους στοιχεία με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την εντονότερη κλήση του μπροστινού παρμπρίζ, προκειμένου να δείχνει ομορφότερο και κομψότερο χωρίς οροφή.

Υπό το σκεπτικό της πρωτότυπης κατασκευής, η Lexus δεν θεώρησε προς το παρόν απαραίτητο να τοποθετήσει οποιουδήποτε είδους αναδιπλούμενη οροφή ωστόσο μια προσεκτική ματιά στο πίσω τμήμα προδίδει ότι η ιαπωνική φίρμα έχει ήδη προβλέψει και σχεδιάσει τον απαραίτητο χώρο που θα μπορεί να υποδεχτεί μια υφασμάτινη οροφή.

Κατ΄αντιστοιχία με την πλήρη απουσία οροφής, η ιαπωνική φίρμα δεν μπαίνει στον κόπο να δημοσιοποιήσει στοιχεία που να αφορούν το κινητήριο σύνολο, ωστόσο, εφόσον το LC Convertible περάσει στην παραγωγή αναμένεται να μιμηθεί την γκάμα των συνόλων της Coupe έκδοσης.

Επίσης δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι λόγω των απαραίτητων αναβαθμίσεων που προϋποθέτει η αντικατάσταση της σταθερής μεταλλικής οροφής από μια υφασμάτινη καθώς και από την παρουσία του μηχανισμού αναδίπλωσης της οροφής, το συνολικό βάρος της ανοιχτής έκδοσης αναμένεται να είναι κατά τι μεγαλύτερο, στοιχείο που θα έχει έναν ελάχιστο αντίκτυπο στις επιδόσεις και στην αποδοτικότητα της έκδοσης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024