ΚΙΝΑΛ : Ο αδύναμος πρωθυπουργός ικέτης του Πάνου Καμμένου
Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κινήματος γίνεται λόγος για ικέτη πρωθυπουργό στον Πάνο Καμμένο και επισημαίνεται πώς η μόνη λύση στο πολιτικό αδιέξοδο της χώρας είναι να γίνουν άμεσα εκλογές.
Με αρκετά αιχμηρό τρόπο σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.
Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κινήματος γίνεται λόγος για ικέτη πρωθυπουργό στον Πάνο Καμμένο και επισημαίνεται πώς η μόνη λύση στο πολιτικό αδιέξοδο της χώρας είναι να γίνουν άμεσα εκλογές.
«Παρακολουθήσαμε απόψε έναν αδύναμο πρωθυπουργό σε αποδρομή, ικέτη του ακροδεξιού εταίρου του. Παίζουν τα ρέστα τους σε ένα αδυσώπητο παιχνίδι εξουσίας. Δυστυχώς με διακύβευμα την πολιτική ομαλότητα, μείζονα εθνικά θέματα και την πορεία της χώρας. Εκλογές τώρα!» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
- Armed Turkish F-16s Intercepted Over Aegean After 3 Years
- ΠΑΟΚ: Με Ζίβκοβιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Αμαλία Κωστοπούλου: Η μακροσκελής ανάρτηση για τον τραυματισμό της
- Κρήτη: Ασταμάτητες οι ροές – Έφτασαν πάνω από 120 μετανάστες μέσα σε λίγες ώρες
- Πολιτική κρίση στο Μπαγκλαντές: Η δολοφονία του νεαρού ηγέτη Σαρίφ Χάντι προκαλεί κύμα βίας και αναταραχές
- Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ανήλικος για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση σε σπίτι Τούρκων – Κατηγορούνται για αρπαγή
- Άννα Βίσση: Η μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται απόψε αποκλειστικά στο MEGA
- ΑΕΚ: Τα έσοδα που μπορούν να έχουν οι ομάδες στο Conference League από τα νοκ-άουτ παιχνίδια ως και τον τελικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 20.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-cD4pt47I4JY-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442