Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σε όλη τη χώρα

Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σε όλη τη χώρα

Ανοιχτά τα σχολεία στον Πειραιά - Πού θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες στην περιφέρεια

Πυκνές χιονοπτώσεις και παγωνιά έφερε ο «Τηλέμαχος» στην Αττική.

Η κακοκαιρία επηρεάζει και τους μαθητές, αφού από τους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής, οι 45 έχουν πλέον αποφασίσει να μη λειτουργήσουν τα σχολεία την Τρίτη.
Ο αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί σε συνάρτηση με τα καιρικά φαινόμενα.

Περιφέρεια Αττικής

Στον Κεντρικό Τομέα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Ηλιούπολης, Γαλατσίου, Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Βύρωνα, Καισαριανής, Ζωγράφου και Δάφνης – Υμηττού.

Στον Βόρειο Τομέα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Παπάγου-Χολαργού, Κηφισιάς, Βριλησσίων, Αγίας Παρασκευής, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαλανδρίου, Αμαρουσίου, Πεντέλης, Λυκόβρυσης – Πεύκης και Μεταμόρφωσης.

Στον Νότιο Τομέα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Αλίμου και Ελληνικού – Αργυρούπολης, Αγίου Δημητρίου, Μοσχάτου – Ταύρου και Νέας Σμύρνης.

Στον Δυτικό Τομέα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία των δήμων Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα (και για 9/1/2019), Παιανίας, Σπάτων -Αρτέμιδας, Ωρωπού, Διονύσου, Σαρωνικού, Κρωπίας, Παλλήνης, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Ραφήνας-Πικερμίου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στους δήμους: Μεγαρέων, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Ασπροπύργου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Σπετσών και Σαλαμίνας.

Ο αριθμός των δήμων, των οποίων τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο, ενδέχεται να αυξηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς εξαρτάται από τα καιρικά φαινόμενα.

Ανοιχτά τα σχολεία στον Πειραιά

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Τρίτη τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Πειραιά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες και οι μετεωρολογικές προβλέψεις επιβάλλουν τη μη λειτουργία τους και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

Θεσσαλονίκη

Κλειστά θα είναι την Τρίτη αρκετά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.

Σε ό,τι αφορά την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Λαγκαδά (όπως επίσης και οι δομές των ΙΕΚ, του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και οι παιδικοί σταθμοί), όπως επίσης και τα σχολεία στους Δήμους Βόλβης, Δέλτα και Ωραιοκάστρου, καθώς και το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Σε ό,τι αφορά το Δήμο Θέρμης τα σχολεία θα είναι ανοιχτά στις Δημοτικές Ενότητες Θέρμης (δηλαδή σε Θέρμη, Τριάδι, Ν. Ραιδεστό, Ταγαράδες και Ν.Ρύσιο), και Βασιλικών (δηλαδή σε Βασιλικά, Αγ. Αντώνιο, Αγ. Παρασκευή και Σουρωτή εκτός από το σχολείο της Περιστεράς). Στη δημοτική Ενότητα Μίκρας ανοιχτό θα είναι μόνο το 2ο ΓΕΛ Μίκρας (κτίριο ΙΕΚ Θέρμης). Κλειστά θα είναι τα σχολεία σε όλη την Δημοτική Ενότητας Μίκρας (Κάτω Σχολάρι, Καρδία, Πλαγιάρι, Τρίλοφος) εκτός του 2ου ΓΕΛ Μίκρας (κτήριο ΙΕΚ Θέρμης) το οποίο θα λειτουργήσει κανονικά.

Χωρίς κανένα πρόβλημα λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Θέρμης και τα περισσότερα ΚΔΑΠ.

Στο Δήμο Χαλκηδόνας τα σχολεία όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με μια ώρα καθυστέρηση. Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στις Δημοτικές Κοινότητες Βαθυλάκκου, Ν. Μεσήμβριας και στις Τοπικές Κοινότητες Αγχιάλου και Ξηροχωρίου.

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης τα σχολεία στη Δημοτική Ενότητα Χορτιάτη (Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο) του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Πυλαία και Πανόραμα και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλο τον δήμο.

Στον δήμο Νεάπολης – Συκεών δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Συκιές και Πεύκα και θα ανοίξουν σε Νεάπολη και Άγιο Παύλο. Σε όλες τις δημοτικές ενότητες θα λειτουργήσουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Για προληπτικούς λόγους θα παραμείνουν κλειστά στα σχολεία στον δήμο Καλαμαριάς και θα ανοίξουν κανονικά στις 9 Ιανουαρίου.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στον δήμο Παύλου Μελά.

Εξάλλου, ανοιχτά θα είναι την Τρίτη τα σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης καθώς, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, «η διεύθυνση εκπαίδευσης και αθλητισμού και οι υπηρεσίες καθαριότητας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολείων προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί κυρίως στους αυλειους χωρους απο τον παγετό».

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, οι διευθυντές όλων των σχολείων έχουν προμηθευτεί αλάτι, ενώ όπου υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιούνται και υδροφόρες με αλατόνερο.

Στην υπόλοιπη Μακεδονία

Στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία στους νομούς Κιλκίς και Πέλλας, καθώς και τα σχολεία στους Δήμους Βέροιας και Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ενώ στις 9.15 θα ανοίξουν τα σχολεία στο Δήμο Νάουσας. Στη Χαλκιδική, κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στους Δήμους Κασσάνδρας, Νέας Προποντίδας, Πολυγύρου και Αριστοτέλη. Σε ό,τι αφορά την Πιερία ανακοινώθηκε ότι κλειστά θα είναι τα σχολεία στο Δήμο Κατερίνης.

Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού, κλειστοί θα είναι οι παιδικοί σταθμοί στους δήμους Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά. Κλειστοί παραμένουν σήμερα οι παιδικοί σταθμοί και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) σε ορισμένους Δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, λόγω του παγετού.

Κλειστό θα παραμείνει και το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ).

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για την Τρίτη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων δεν θα γίνουν μαθήματα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω του παγετού και των αναμενόμενων χαμηλών θερμοκρασιών.

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς δεν θα λειτουργήσουν αύριο οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Σέρρες: Κλειστά θα είναι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Σέρρες λόγω παγετού και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Φλώρινα: Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, θα είναι κλειστά την Τρίτη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Καστοριά: Κλειστά όλα τα σχολεία του νομού Καστοριάς στις 8 Ιανουαρίου.

Θεσσαλία

Κλειστά θα είναι τα σχολεία την Τρίτη λόγω των καιρικών συνθηκών, σε δήμους των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κλειστά θα είναι τα σχολεία στους παρακάτω δήμους:

Δήμος Αργιθέας: O δήμαρχος Αργιθέας, Λάμπρος Τσιβόλας ύστερα και από την εισήγηση της σχολικής επιτροπής, αποφάσισε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ότι λόγω της έκτακτης επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση, ολικός παγετός) τα σχολεία του δήμου (νηπιαγωγείο και δημοτικά) θα είναι κλειστά την Τρίτη.

Δήμος Μετεώρων: Στον δήμο Μετεώρων δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, λόγω παγετού. Για τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση, όπως γίνεται γνωστό από τη δημοτική αρχή.

Δήμος Πύλης: Την Τρίτη, μετά από απόφαση του δημάρχου Πύλης, Κώστα Μαράβα, θα κλείσουν όλα τα σχολεία του δήμου Πύλης, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού. Για τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Δήμος Σοφάδων: Κλειστά θα είναι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Σοφάδων την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω του ισχυρού παγετού, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή.

Δήμος Καρδίτσας: Από τον δήμο Καρδίτσας, ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 8 Ιανουαρίου λόγω του ισχυρού παγετού που αναμένεται να είναι ολικός, (θερμοκρασία υπό το μηδέν καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου) όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης θα είναι κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Μουζακίου: Λόγω παγετού, όλα τα σχολεία του Δήμου Μουζακίου θα είναι κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.

Δήμος Παλαμά: Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του ισχυρού παγετού που επικρατεί στον δήμο, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα είναι κλειστά την Τρίτη 8/1 για την ασφάλεια των μαθητών. Για την λειτουργία ή όχι των σχολείων την Τετάρτη 9/1 ο δήμος Παλαμά θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη τα δύο σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε Κρυονέρι και Μεσενικόλα στον δήμο Λίμνης Πλαστήρα, λόγω παγετού.

Δήμος Φαρκαδόνας: Την Τρίτη δεν θα λειτουργήσει κανένα νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο, λύκειο ούτε οι παιδικοί σταθμοί στο δήμο Φαρκαδόνας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατεί στην περιοχή.

Θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία των Δήμων Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρσάλων. Στους Δήμους Τεμπών και Αγιάς θα είναι κλειστά τα δημοτικά σχολεία σε Καλλιπεύκη, Αιγάνη, Αμπελάκια, Μελοιβία και Στόμιο, ενώ τα σχολεία στους υπόλοιπους δήμους θα λειτουργήσουν κανονικά.

Από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα λειτουργήσουν λόγω του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών τα σχολεία με έδρα τον Δήμο Αλμυρού και τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Κρήτη

Κλειστά την Τρίτη, λόγω της κακοκαιρίας, θα είναι τα σχολεία στον δήμο Οροπεδίου Λασιθίου με απόφαση του δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννη Στεφανάκη.

Όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον δήμο την Τρίτη θα είναι κλειστά λόγω της κακοκαιρίας, που πλήττει τις τελευταίες ώρες την περιοχή, με πυκνή χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες.

Απόφαση για τα σχολεία του δήμου Ανωγείων αναμένεται να ληφθεί το βράδυ της Δευτέρας, καθώς υπάρχει χιονόπτωση και η θερμοκρασία βρίσκεται στους 0 βαθμούς Κελσίου.

Έβρος

Κλειστά θα είναι την Τρίτη τα σχολεία στους δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου.

Διακοπή λειτουργίας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας του Δήμου Δομοκού, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 από τις 7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας, εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης χιονιού, του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Απόφαση για να διακοπούν τα μαθήματα όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την 8η και 9η Ιανουαρίου 2019 ημέρα Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα, εξέδωσε ο δήμαρχος Φαρσάλων.

Πελοπόννησος

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία σε πέντε δημοτικές ενότητες των δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, στην Ηλεία, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Γιώργου Γεωργιόπουλου, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις δημοτικές ενότητες Φολόης, Λασιώνος και Λαμπείας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και στις δημοτικές ενότητες Ανδρίτσαινας και Αλιφείρας του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά μαθητών που διαμένουν στις παραπάνω δημοτικές ενότητες και φοιτούν σε σχολεία, όπως Ειδικά, ΕΠΑΛ κ.α., εκτός των προαναφερόμενων περιοχών.

Στον δήμο Τριπόλεως αναστολή λειτουργίας του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Λεβιδίου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στη περιοχή σε συνδυασμό με την διακοπή ρεύματος που ανακοίνωσε η Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε στην παροχή ηλεκτρικού στο Δ.Δ. Λεβιδίου (περιοχή Αγίου Γεωργίου & Κάτω Βρύσης) την Τρίτη 08/01/2019 για την πραγματοποίηση εργασιών ενίσχυσης του δικτύου της, αποφάσισε ο Δημαρχος, Δημήτριος Παυλής.

Δεν θα γίνουν μαθήματα την 8η Ιανουαρίου τρέχοντος έτους στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Πέτρου και Καστρίου, του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ενώ τα σχολεία στον Δήμο Μεγαλόπολης θα ξεκινήσουν να λειτουργούν στις 10.00 το πρωί, λόγω αντικειμενικών δυσχερειών στην πρόσβαση των μαθητών στο χώρο των σχολείων κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δεν θα λειτουργήσει κανένα σχολείο του Δήμου Γορτυνίας Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.

Στερεά Ελλάδα

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Βοιωτίας όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Βοιωτίας, ως εκ τούτου και του Δήμου Θηβαίων, θα είναι κλειστά (διακοπή μαθημάτων) την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων (χιόνια) που θα επικρατήσουν στην περιοχή και ιδιαιτέρως των χαμηλών θερμοκρασιών (παγετός), ειδικά τις πρωινές ώρες.

Αντιστοίχως, στο Δήμο Λεβαδέων τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Καλλικρατικό Δήμο θα παραμείνουν κλειστά, λόγω του αναμενόμενου κύματος κακοκαιρίας.

Την αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων και των προνοιακών υποδομών (βρεφονηπιακοί σταθμοί) που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς και της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού, των σχολικών μονάδων της Τοπικής Κοινότητας Δελφών καθώς και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Άμφισσας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) την Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2019 για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της παρούσας.

Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) καθώς και οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού θα παραμείνουν κλειστά, την 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωσηςπαγετού) που επικρατούν. Αυτό αποφάσισε η Δήμαρχος, Ελένη Ευσταθίου.

Τη διακοπή των μαθημάτων για την Τρίτη 08/01/2019 όλων των σχολικών μονάδων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Ενότητας Νηλέως του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιόνια, παγετός, χαμηλές θερμοκρασίες), που καθιστούν επικίνδυνη έως και αδύνατη την προσέλευση των μαθητών στα σχολεία, αποφάσισε ο Δήμαρχος, Χρήστος Καλυβιώτης.

Στη Φθιώτιδα, κλειστά θα είναι τα σχολεία όλων των Δημοτικών Ενοτήτων στους Δήμους Μακρακώμης, Δομοκού, Αμφίκλειας – Ελάτειας, Στυλίδας, Λοκρών και στο Δήμο Μώλου – Αγ. Κων/νου, εξαιτίας του χιονιού αλλά κυρίως του πάγου που υπάρχει στους δρόμους.

Αναφορικά με τα σχολεία της Λαμίας σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός από τα σχολεία της Υπάτης.

Λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών αποφασίστηκε όλα τα σχολεία της Ευρυτανίας να παραμείνουν κλειστά.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024