Ο αποχαιρετισμός του Νιλ Γιανγκ στην πρώην σύζυγό του
Λιτός και συγκινητικός είναι ο αποχαιρετισμός του Νιλ Γιανγκ στην πρώην σύζυγό του, συνεργάτιδά του και συνιδρύτρια του Bridge School, Πέγκι Γιανγκ που έφυγε από τη ζωή πριν μία εβδομάδα.
Λιτός και συγκινητικός είναι ο αποχαιρετισμός του Νιλ Γιανγκ στην πρώην σύζυγό του, συνεργάτιδά του και συνιδρύτρια του Bridge School, Πέγκι Γιανγκ που έφυγε από τη ζωή πριν μία εβδομάδα.
«Ευχαριστώ, Πέγκι, για το ότι ήσουν μια τόσο θαυμάσια μάνα για τα παιδιά μας» έγραψε, σε ανάρτησή του στον ιστότοπό του Archives, το περασμένο Σάββατο, ο ρόκερ. «Ζεις μέσα τους και μέσα σ’ όλα που άγγιξες» ήταν τα πρώτα δημόσια σχόλια του Νιλ Γιανγκ μετά τον θάνατό της.
Η Πέγκι Γιανγκ πέθανε την περασμένη Τρίτη, μετά από ενός χρόνου μάχη με τον καρκίνο. Την ώρα της αποχώρησής της, «είχε γύρω της φίλους και την οικογένειά της, στην Καλιφόρνια, όπου γεννήθηκε», σύμφωνα με αυτά που έγραψε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός στον λογαριασμό του στο Instagram.
Το Σάββατο, ο Νιλ Γανγκ έκανε επίσης repost τους στίχους του τραγουδιού του, «Harvest Moon», ενός από τα πολλά τραγούδια του των οποίων πηγή έμπνευσης ήταν η Πέγκι.
«Είσαι μια τέτοια γυναίκα για μένα / Και σ’ αγαπώ / Θα ζήσει η αγάπη μας / Έως το τέλος του χρόνου» της τραγουδούσε, το 1992, ο Νιλ Γιανγκ. «Κανείς δεν μπορεί να με σκοτώσει όπως το κάνεις εσύ / Κανείς δεν μπορεί να με γεμίσει όπως εσύ / Κι όχι, κανείς δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο μας / Γιατρός είν’ η αγάπη / Και σ’ αγαπώ.»
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442