Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαχριστόπουλος: Διαφωνώ με τον Καμμένο που χαρακτήρισε «ολετήρα» τον Κοτζιά

Παπαχριστόπουλος: Διαφωνώ με τον Καμμένο που χαρακτήρισε «ολετήρα» τον Κοτζιά

Απαντώντας σε ερώτηση για την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μέγαρο Μαξίμου, είπε ότι «ο Πάνος Καμμένος δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο για να εκφράσει κάποια δυσαρέσκεια»

Σε αποσύνθεση βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δύο μόλις 24ωρα πριν από την έκτακτη σύσκεψη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Κορυφαία στελέχη και βουλευτές αρνούνται να άρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση, μεταξύ των οποίων και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, η επίσκεψη του οποίου στο Μέγαρο Μαξίμου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πυροδότησε νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων.

Μετά τις πρωινές του δηλώσεις ότι δεν θα συμμετάσχει σε πτώση της κυβέρνησης, ο κ. Παπαχριστόπουλος επανήλθε, τοποθετούμενος αυτή τη φορά για την κόντρα Καμμένου – Κοτζιά.

«Διαφωνώ με τον Πάνο Καμμένο που χαρακτήρισε ολετήρα τον Νίκο Κοτζιά» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, αποκαλώντας μάλιστα τον πρώην ΥΠΕΞ έναν από τους καλύτερους υπουργούς Εξωτερικών.

Απαντώντας δε σε ερώτηση για την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μέγαρο Μαξίμου, είπε ότι «ο Πάνος Καμμένος δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο για να εκφράσει κάποια δυσαρέσκεια».

Αναφορικά με τη θετική του στάση στη Συμφωνία των Πρεσπών αποκάλυψε ότι είχε υποβάλλει στο παρελθόν στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ την παραίτησή του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και γραμματέας του κόμματος αλλά δεν την έκανε δεκτή. «Σταγόνα στον μύλο της διαπλοκής δεν θα γίνω. Θα υπερψηφίσω και θα παραδώσω την έδρα μου» σημείωσε.

Παράλληλα, ο κ. Παπαχριστόπουλος επανέλαβε τη θέση που έχει διατυπώσει ο Πάνος Καμμένος, ότι δηλαδή οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να υπερψηφίσουν πρόταση μομφής της ΝΔ,ότι θα καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024