Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσές Σφαίρες 2019: το κόκκινο χαλί

Χρυσές Σφαίρες 2019: το κόκκινο χαλί

Ποιες εμφανίσεις μας εντυπωσίασαν και ποιες όχι

Το κόκκινο χαλί στην τελετή απονομής των Golden Globes 2019 σηματοδοτεί την έναρξη του ετήσιου ημερολογίου της σεζόν των βραβείων, ως συνήθως, καλωσορίζοντας τα πιο εξέχοντα αστέρια της μεγάλης και της μικρής οθόνης.

Στο παρελθόν, οι Χρυσές Σφαίρες θεωρήθηκαν μια πιο ευχάριστη προσθήκη στο κύκλωμα των βραβείων, αλλά η τελετή πέρυσι σηματοδότησε μια μακρόπνοη μετατόπιση στο Χόλιγουντ. Καθώς το κίνημα Me Too και η εκστρατεία Time’s Up κέρδισαν έδαφος, η συζήτηση της τελετής του 2018 – από το κόκκινο χαλί στις ομιλίες – επικεντρώθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση και την ανισότητα των φύλων στη βιομηχανία.

Αν και ο μαύρος κώδικας ενδυμασίας των βραβείων του περασμένου έτους μπορεί να μην επικράτησε φέτος, η προσοχή εξακολουθεί να επικεντρώνεται στις αλλαγές που πολλοί επιθυμούν να δουν στη βιομηχανία: πολλοί καλεσμένοι σηματοδότησαν τη δέσμευσή τους να καταπολεμήσουν τη σεξουαλική ανισότητα με βραχιόλια Time’s  Up κορδέλες , που φέτος ονομάστηκαν # TimesUpx2. Δείτε τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί που έκλεψαν τα φλας αλλά και εκείνες που ήταν τόσο χλιαρές, όσο και η ερμηνεία της Lady Gaga στο «A star is born».

Η Emma Stone με Louis Vuitton. Κάπως βιαστική επιλογή, αν αναλογιστεί κανείς πως δεν πρόλαβε να το μεταποιήσει στον σωματότυπο της. Το φόρεμα «κρέμεται» επάνω της και το αδιάφορο μακιγιάζ δεν την βοήθησε καθόλου.

H Lady Gaga με Valentino Haute Couture άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Το φόρεμα ήταν φόρος τιμής, σε εκείνο στο χρώμα της λεβάντας, που φορούσε η Γκάρλαντ στην απονομή για τον ίδιο ρόλο με εκείνη προσθέτοντας πως «δεν είχε νόημα να την αντιγράψω».

Η Emily Blunt επέλεξε τον οίκο Alexander McQueen. Το φόρεμα βελονάκι σε χακί χρώμα ήταν από τα πιο αδιάφορα της τελετής, πιο βαρετό και από τους ίδιους τους παρουσιαστές της βραδιάς. Κρίμα!
Η Penelope Cruz με φόρεμα από τους Ralph & Russo. Ωραίο, καλοραμμένο και κομψό!
Η Saoirse Ronan προτίμησε ένα αστραφτερό φόρεμα από τον οίκο Gucci. Πραγματικά έλαμψε μέσα στην δημιουργία και κράτησε έναν νεανικό χαρακτήρα στην εμφάνιση της.
Η Janelle Monae με δημιουργία από την τελευταία κολεξιόν του οίκου Chanel, αφιερωμένη στην Αίγυπτο. Η Monae μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις, έτσι και φέτος δεν μας απογοήτευσε. Έτσι θα ντυνόταν η Κλεοπάτρα του 2019.
Η Claire Foy με Miu Miu. Βαρετό, ήθελε και λίγο σιδέρωμα , κάμποσο μπάσιμο στο ντεκολτέ, ίσως μια άλλη απόχρωση και σίγουρα άλλο μακιγιάζ.
Η Lupita Nyong’o με μπλε δημιουργία από τον οίκο Calvin Klein By Appointment πραγματικά εντυπωσίασε. Το εξαιρετικό χρώμα σε συνδυασμό με την γραμμή του φορέματος την έκαναν να λάμπει!
Η παρουσιάστρια της βραδιάς Sandra Oh με λευκή τουαλέτα Atelier Versace. Η εμφάνιση της ήταν εφάμιλλη με τον ρόλο της σαν οικοδέσποινα της βραδιάς, δηλαδή αδιάφορη. Το μαλλί ήταν ένα δράμα, σαν και αυτό που πρωταγωνιστεί και με τόσο όγκο στους ώμους γιατί να θέλει κανείς ένα τόσο περίτεχνο χτένισμα;
Η Julia Roberts με δημιουργία της Stella McCartney, ή αλλιώς πως να είσαι κουλ στις Χρυσές Σφαίρες. Μπορεί η εμφάνιση να μοιάζει κάπως casual για ένα τέτοιο event, όμως σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις. Σοφή επιλογή και καθόλου προβλέψιμη.
Οι Irina Shayk και Bradley Cooper επέλεξαν Atelier Versace και Gucci αντίστοιχα. Πόση ομορφιά να αντέξει μια φωτογραφία;
Η Amber Heard με Monique Lhuillier. Ξεκινάει με ένα ωραίο βελούδινο μπούστο και καταλήγει με αυτήν την φούστα. Δεν είναι άδικο;
Η Nicole Kidman με Michael Kors Collection. Η Kidman μας έχει συνηθίσει σε δραματικές και υπερβολικές εμφανίσεις, που έκλεβαν τις εντυπώσεις. Φέτος δεν τα κατάφερε.
Η εντυπωσιακή Rachel Weisz με φόρεμα του οίκου Celine by Hedi Slimane και κοσμήματα από τον οίκο Cartier ήταν μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς. Το μπούστο δίνει έμφαση στο λαμπερό πρόσωπο της, ενώ το φόρεμα «αγκαλιάζει» εξαιρετικά την σιλουέτα της. Απαλό μακιγιάζ και εξαιρετικά κοσμήματα.
Η εξαιρετική Rosamund Pike με Givenchy Haute Couture. Ουάου!
Η Charlize Theron με Dior Haute Couture. Πάντα καλόγουστη, πάντα αψεγάδιαστη, πάντα πανέμορφη.
Η Anne Hathaway με «άγρια» δημιουργία Elie Saab. Όχι η τουαλέτα δεν είναι άσχημη, απλά δεν είναι καθόλου του στιλ της. Κάτι πήγε λάθος…
Η ασυναγώνιστη Glenn Close επέλεξε  Armani Privé και Cartier κοσμήματα. Η επιτομή της κομψότητας και της καλαισθησίας.
Μια πραγματικά όμορφη πρόταση από την Melissa McCarthy που επέλεξε Reem Acra για την εμφάνιση της.
Μιλώντας για αξέχαστες εμφανίσεις: Debra Messing με Pamella Roland.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024