Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καθολική εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου για τις επιχειρήσεις

Καθολική εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου για τις επιχειρήσεις

Για τις επιχειρήσεις οι οποίες έχουν έδρα σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα (πλην Εύβοιας, Κρήτης και Λευκάδας)

Ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, η καθολική εφαρμογή του μέτρου του μεταφορικού ισοδύναμου για τις νησιωτικές επιχειρήσεις, με έδρα στο σύνολο της νησιωτικής χώρας (πλην Εύβοιας, Κρήτης και Λευκάδας).

Η πλατφόρμα του μέτρου, είναι πλέον ανοιχτή για τις επιχειρήσεις, ώστε να εγγραφούν και να αποκτήσουν τον μοναδικό αριθμό.

Η έναρξη υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για παραστατικά του 2019 θα ανακοινωθεί σύντομα.

Υπενθυμίζεται ότι μεταφορικό Ισοδύναμο (M.I.) είναι το μέτρο με τη θέσπιση του οποίου επιδιώκεται η εξίσωση του κόστους μεταφοράς που αντιστοιχεί σε επιβάτες και εμπορεύματα με μέσα θαλάσσιας μαζικής μεταφοράς με το κόστος που θα ίσχυε στα μέσα χερσαίας μαζικής μεταφοράς για την ίδια απόσταση.

Τέλος, για τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην πιλοτική φάση του μέτρου ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2019, η Β’ περίοδος υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης που αφορά στα παραστατικά από 1η Ιουλίου 2018 έως 31 Δεκεμβρίου 2018.

Σημειώνεται ότι ειδικά για το πρώτο εξάμηνο της υλοποίησης του μέτρου (από 1 Ιουλίου 2018 έως 31 Δεκεμβρίου 2018) δικαιούχοι του Α.ΝΗ.ΚΟ ήταν οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις με έδρα στα εξής νησιά:

Αγαθονήσι, Άγιος Ευστράτιος, Άγιος Μηνάς, Αλιμία, Ανάφη, Αντίψαρα, Αρκιοί, Αρμάθια, Αστυπάλαια, Γυαλί, Δονούσα, Ερρικούσα, Ηρακλειά, Θύμαινα, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Καστελόριζο, Κίναρος, Κουφονήσια, Κως, Λέβιθα, Λειψοί, Λέρος, Λέσβος, Λήμνος, Μαθράκι, Μάραθος, Νίμος, Νίσυρος, Οθωνοί, Οινούσσες, Πάτμος, Σάμος, Σαμοθράκη, Σαρία, Στρογγυλή, Σύμη, Σύρνα, Σχοινούσα, Τέλενδος, Τήλος, Φαρμακονήσι, Φούρνοι, Χάλκη, Χίος, Ψαρά και Ψέριμος.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024