Η ιταλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επισημο δείγμα γραφής της ανανεωμένης Huracan με τα διακριτικά Evo, αποτυπώνοντας τις επιρροές της από την εξωπραγματική έκδοση Performante όπως προδίδουν οι αντίστοιχου ύφους και… ύψους απολήξεις της εξάτμισης.

Εκτός από τη ριζικά διαφορετική εικόνα του πίσω τμήματος που συνεπάγεται η τοποθέτηση των απολήξεων της εξάτμισης στο συγκεκριμένο σημείο, και το νέο αεροδυναμικό διαχύτη η Huracan Evo διαθέτει επίσης ένα μια νέα αεροτομή στο η οποία δεσπόζει πάνω από το κυψελοειδές μοτίβο που εκτείνεται πάνω από τον προφυλακτήρα.

Εκτός από τις αλλαγές που είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού, η Lamborghini φέρεται να επιφυλάσσει και την απαραίτητη αναβάθμιση ισχύος, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα αυξήσει την απόδοση του ατμοσφαιρικού V10 των 5,2 λίτρων στους 630 ίππους, αλλάζοντας αναλόγως και την κωδική ονομασία του μοντέλου.

Επίσης αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν δείγματα από το εσωτερικό της, η Lamborghini φέρεται να ετοιμάζει για την Huracan μια νέα κάθετη οθόνη για τις λειτουργίες του infotainment η οποία θα φιλοξενείται στην κεντρική κονσόλα, μεταβάλλοντας σημαντικά τις αναλογίες του εσωτερικού.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την πρεμιέρα της, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η Huracan Εvο θα αποκαλυφθεί σύντομα.