Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Huracan Evo 2019: H εξέλιξη του είδους

Lamborghini Huracan Evo 2019: H εξέλιξη του είδους

Η φίρμα της Μπολόνια δίνει το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής της ανανεωμένης «βασικής» έκδοσης της Huracan η οποία επιφυλάσσει μια σειρά αλλαγών με φόντο τις πιο εξεζητημένες εκδόσεις της και φυσικά την «απαραίτητη» αύξηση ισχύος.

Η ιταλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επισημο δείγμα γραφής της ανανεωμένης Huracan με τα διακριτικά Evo, αποτυπώνοντας τις επιρροές της από την εξωπραγματική έκδοση Performante όπως προδίδουν οι αντίστοιχου ύφους και… ύψους απολήξεις της εξάτμισης.

Εκτός από τη ριζικά διαφορετική εικόνα του πίσω τμήματος που συνεπάγεται η τοποθέτηση των απολήξεων της εξάτμισης στο συγκεκριμένο σημείο, και το νέο αεροδυναμικό διαχύτη η Huracan Evo διαθέτει επίσης ένα μια νέα αεροτομή στο η οποία δεσπόζει πάνω από το κυψελοειδές μοτίβο που εκτείνεται πάνω από τον προφυλακτήρα.

Εκτός από τις αλλαγές που είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού, η Lamborghini φέρεται να επιφυλάσσει και την απαραίτητη αναβάθμιση ισχύος, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα αυξήσει την απόδοση του ατμοσφαιρικού V10 των 5,2 λίτρων στους 630 ίππους, αλλάζοντας αναλόγως και την κωδική ονομασία του μοντέλου.

Επίσης αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν δείγματα από το εσωτερικό της, η Lamborghini φέρεται να ετοιμάζει για την Huracan μια νέα κάθετη οθόνη για τις λειτουργίες του infotainment η οποία θα φιλοξενείται στην κεντρική κονσόλα, μεταβάλλοντας σημαντικά τις αναλογίες του εσωτερικού.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την πρεμιέρα της, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η Huracan Εvο θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024