Επίσκεψη Μητσοτάκη στους πυρόπληκτους της Ραφήνας
Την κοινωνική δομή για τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής στη Ραφήνα, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης
Την κοινωνική δομή για τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής στη Ραφήνα, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στο Κέντρο τον υποδέχθηκαν και τον ενημέρωσαν σχετικά, η διευθύντρια της δομής, Βενετία Κιούση, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθήνας, Χρήστος Καπάταης, που είναι ο υπεύθυνος του Κέντρου Logistics που τροφοδοτεί αποκλειστικά τη δομή στήριξης των πυρόπληκτων της Ραφήνας, καθώς και ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κ. Ευ. Μπουρνούς.
Ο κος Καπάταης, συνοδευόμενος από την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, κα Καλλιόπη Σταυροπούλου καθώς και τον Περιφερειακό Σύμβουλο, υπεύθυνο για ζητήματα Λαϊκών Αγορών, κο Μιλτιάδη Ευσταθιάδη, περιέγραψε αναλυτικά τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής μέσω της αποκλειστικής τροφοδοσίας του Κέντρου, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί αμέσως μετά από την τραγωδία του περασμένου Ιουλίου.
Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Αττικής, μέσω του Social Network Αττική, με τη χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική» 2014 – 2020, και υπό την επιστημονική εποπτεία και καθοδήγηση των στελεχών του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, πρόκειται να λειτουργήσει Κέντρο για την παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης και διοικητικής διευκόλυνσης των κατοίκων των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας – Πικερμίου.
«Μιλάμε για δομές που αποτελούν κρίκους μιας μεγαλύτερης αλυσίδας κοινωνικής αλληλεγγύης που κτίζουμε στην Περιφέρεια για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη», δήλωσε, ερωτηθείς από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης.
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
- Ιράν: Πλήθος κόσμου στην προσευχή στη μνήμη του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442