Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγιος Δημήτριος: Παραμένει ταμπουρωμένος ο ένοπλος - Έτοιμη να επέμβει η ΕΚΑΜ

Αγιος Δημήτριος: Παραμένει ταμπουρωμένος ο ένοπλος – Έτοιμη να επέμβει η ΕΚΑΜ

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ σε αναμονή για να επέμβει βρίσκεται η ομάδα των ΕΚΑΜ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το περιστατικό με ένοπλο άνδρα ο οποίος βρίσκεται ταμπουρωμένος σε διαμέρισμα στην οδό Αιόλου 10, στον Άγιο Δημήτριο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ σε αναμονή για να επέμβει βρίσκεται η ομάδα των ΕΚΑΜ. Την ίδια, ώρα διαπραγματευτές της αστυνομίας προσπαθούν να πείσουν τον άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος άνδρας οπλισμένος επιχείρησε νωρίτερα να μπει στο σπίτι της ανιψιάς του. Εκείνη δεν του άνοιξε, με αποτέλεσμα ο 60χρονος να πυροβολήσει την πόρτα. Στη συνέχεια, η κοπέλα κατάφερε να φύγει από την οικία και να απομακρυνθεί.

Μετά τους πρώτους πυροβολισμούς που ακούστηκαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο. Αρχικά, οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος, ωστόσο δεν απάντησε κανείς και αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα όμως, έπεσε και δεύτερος πυροβολισμός, αναστατώνοντας την γειτονιά.

Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο διαμέρισμα και περικύκλωσαν το σπίτι, εντός του οποίου ο ένοπλος άνδρας, που φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας βρίσκονται σε διαπραγμάτευση με τον άνδρα, προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να παραδώσει το όπλο του, ενώ δεν αποκλείεται η επέμβαση των ΕΚΑΜ.

Ο 60χρονος άνδρας φέρεται να είναι μόνος του στο διαμέρισμα και να μην υπάρχει άλλο άτομο μαζί του.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024