Προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην Αστυνομία τα κενά και οι ασάφειες στην κατάθεση του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου, ο οποίος έχει δηλώσει πως έπεσε θύμα απαγωγής από αγνώστους στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Ο 51χρονος δήλωσε πως απελευθερώθηκε προχθές Πέμπτη όμως ενημέρωσε την Αστυνομία μία ημέρα αργότερα, με την αιτιολογία ότι ήθελε να ηρεμήσει από την περιπέτειά του και να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, κατέθεσε επίσης πως έβγαλε και πέταξε ρούχα που του είχαν δώσει οι απαγωγείς, όμως στους κάδους τις περιοχής δεν βρέθηκε οτιδήποτε.

Ένα ακόμα θολό σημείο είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας. Υποστήριξε πως δεν κατάλαβε πού τον άφησαν οι απαγωγείς. Δήλωσε απλώς πως αντελήφθη ένα κίτρινο όχημα που αποδείχτηκε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε κι έδωσε την διεύθυνση της μητέρας του.

Υποστήριξε επίσης πως οι δράστες του ζήτησαν λύτρα, όμως αυτός απάντησε πως δεν είχε χρήματα να τους δώσει. Προσέθεσε ότι όταν τον απελευθέρωσαν του είπαν πως πρόκειται για την τυχερή του ημέρα.

Επιπλέον, έχει καταθέσει ότι δεν θυμάται πολλά από τα όσα συνέβησαν τις ημέρες που είχε εξαφανιστεί.

Όλα τα παραπάνω έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στην αστυνομία καθώς αντί να ξεκαθαρίζει η εικόνα των συνθηκών υπό τις οποίες έγινε η απαγωγή, αντιθέτως συσκοτίζεται ακόμη περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας