Στέλεχος Ρουβίκωνα για τη βόλτα Κουφοντίνα: Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίντας κάνοντας χρήση της άδειας που εξασφάλισε από τις φυλακές Βόλου όπου κρατείται, εθεάθη την Τετάρτη να περπατά μέρα μεσημέρι στους δρόμους της Αθήνας με τον γιο του Έκτορα και συνοδεία 4-5 ατόμων
«Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς» ήταν το σχόλιο ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα στο facebook για την βόλτα του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη στο κέντρο της Αθήνας Δημήτρη Κουφοντίνα που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίντας κάνοντας χρήση της άδειας που εξασφάλισε από τις φυλακές Βόλου όπου κρατείται, εθεάθη την Τετάρτη να περπατά μέρα μεσημέρι στους δρόμους της Αθήνας με τον γιο του Έκτορα και συνοδεία 4-5 ατόμων.
Η βόλτα του Κουφοντίνα είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωνε πως «η βόλτα του δολοφόνου Κουφοντίνα στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματα του συνιστά μέγιστη προσβολή στη μνήμη τους».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας