Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ευλόγησε το πρωί της Παρασκευής ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού, Κωνσταντίνου Δήμτσα, και όλου του προσωπικού των υπηρεσιών και δομών της «Αποστολής».

Ο κ. Γαβριήλ, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της «Αποστολής» μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου σε όλο το προσωπικό για μια καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά και στη συνέχεια τόνισε: «Βρίσκομαι σε ένα χώρο που είναι, όχι απλά οικείος αλλά θεωρώ, ότι είμαι στο σπίτι μου. Ένα έργο το οποίο ξεκινάει μέσα στην Εκκλησία και ταυτόχρονα καταφέρνει να έχει κλείσει σχεδόν δέκα χρόνια ζωής, διακονίας, αντιλαμβάνεστε αυτό γίνεται, γιατί είναι έργο Χριστού.

Δεν θα μπορούσε διαφορετικά να γίνει σε μία εποχή τόσο δύσκολη και θα πρέπει όλοι μας να ευχαριστήσουμε τον Αρχιεπίσκοπό μας κ. Ιερώνυμο, ο οποίος και ενεπνεύσθη αλλά ταυτόχρονα και με απόλυτη ελευθερία και στον κ. Δήμτσα και σε εμένα μας έδωσε αυτήν ακριβώς την ευλογία του, να μπορέσουμε να ξεδιπλώσουμε το όραμα του, να το υλοποιήσουμε, ώστε η «Αποστολή», να είναι γνωστή από την Κρήτη μέχρι το Διδυμότειχο και θα έλεγα και εκτός των συνόρων μας, για το έργο της το οποίο μας κάνει όλους υπερήφανους. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους σας να έχετε υγεία, δύναμη, στο έργο το οποίο κάνουμε για τους ανθρώπους μας, οι οποίοι, είτε βρίσκονται σε ανάγκη, είτε βρίσκονται σε έλλειψη οράματος, είτε βρίσκονται σε έλλειψη ελπίδος.

Να συνεχίσετε το έργο, θα είμαστε κοντά σας, θα σας καμαρώνουμε και να κάνει πλέον η «Αποστολή» και νέα πράγματα, να δημιουργεί νέους στόχους, ώστε με την ευλογία του Θεού και την ευχή του Αρχιεπισκόπου μας, να τα πραγματοποιεί και να τα υλοποιεί. Καλή Χρονιά!»

Ο κ. Δήμτσας εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη των εργαζομένων στην «Αποστολή» τόσο στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, όσο και στον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ.

«Καταβάλλουμε, είπε χαρακτηριστικά, όλοι μαζί μία εξαιρετική προσπάθεια με κόπο, με ένταση να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που υποφέρουν. Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που υποφέρουνε και με την ίδια ζέση η «Αποστολή» θα συνεχίσει το έργο της για την Εκκλησία, τη χώρα μας και κυρίως προς δόξαν Θεού».

Ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και μοίρασαν δώρα σε όλους.

Γράψτε το σχόλιό σας