Νέο «πλήγμα» για Μακρόν: Παραιτήθηκε ο σύμβουλος επικοινωνίας
«Θα αποχωρήσω στα τέλη του μηνός από τα καθήκοντα του συμβούλου επικοινωνίας και ομιλιών της προεδρίας» είπε ο Φορ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της εφημερίδας Le Parisien
Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Εμανουέλ Μακρόν, ο Σιλβέν Φορ, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αποχωρήσει από τη θέση αυτή στα τέλη Ιανουαρίου, σε μια περίοδο που ο γάλλος πρόεδρος έχει πληγεί από τις κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων».
«Θα αποχωρήσω στα τέλη του μηνός από τα καθήκοντα του συμβούλου επικοινωνίας και ομιλιών της προεδρίας» είπε ο Φορ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της εφημερίδας Le Parisien.
Επιμένοντας ότι παραμένει «πιστός» στον πρόεδρο, ο Φορ διευκρίνισε ότι θέλει να στραφεί σε άλλα επαγγελματικά σχέδια και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά τους. «Εγκατέλειψα τα πάντα για να βοηθήσω τον Εμανουέλ Μακρόν τον Αύγουστο του 2016, γνωρίζοντας ότι η δέσμευσή μου θα ήταν πλήρης, υπό την προϋπόθεση ότι θα ήταν προσωρινή»» όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
Ο 46χρονος στενός συνεργάτης του προέδρου, από την εποχή ακόμη της προεκλογικής εκστρατείας του, είπε επίσης ότι είχε ενημερώσει τον Μακρόν για την πρόθεσή του αυτή «εδώ και πολλούς εβδομάδες».
Η αποχώρηση αυτή σημειώνεται σε μια περίοδο που η δημοτικότητα του Μακρόν βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο της και ο πρόεδρος εμφανίζεται αποδυναμωμένος λόγω των κινητοποιήσεων των «κίτρινων γιλέκων». «Για την προεδρία, αυτή είναι μια κακή είδηση» εκτιμά ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Mediapart.
- Πόσο χρόνο θέλει ο εγκέφαλός μας για να αποφασίσει αν θα φάμε κάτι;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442